Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dłoni

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Re: Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dło

Post autor: Adela »

Gieniu :lol: :lol: bardzo pomysłowe :lol: :lol: i jeszcze narzekać,że te obowiązkowe ciuchy tyle miejsca zajmują :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Marysia65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 kwie 2016 20:28

Post autor: Marysia65 »

krzysztof100 pisze:Drogie kuracjuszki, nie przejmujcie się pakowaniem, ilością walizek i minami waszych mezow,jak znam życie to najbardziej cieszą się z waszych wyjazdów i są najszczęśliwsi właśnie wasi mezowie.Pozdrawiam mężów i oczywiście kuracjuszki, życzę udanych kuracji i wspaniałych wspomnień.
Krzysiek, czyli rozumiem że Ty się cieszysz, jak żona wyjeżdża :lol:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Uważam,że w każdym związku przydaje się a wręcz na niego dobrze wpływa czasowa rozłąka np. w postaci osobnego wyjazdu do sanatorium ;) :lol: :kwiat:
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

Betina71 pisze:Uważam,że w każdym związku przydaje się a wręcz na niego dobrze wpływa czasowa rozłąka np. w postaci osobnego wyjazdu do sanatorium ;) :lol: :kwiat:
Betinka, albo na zasadzie- Kocica do sanatorium , Mysz harcuje :lol:
Awatar użytkownika
sergio_1 2 3 4
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2014 19:04
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: sergio_1 2 3 4 »

Betina71a
Witam spojrzą jak rozruszałaś temat i trafiłaś z nim tylko podziwiać . tylu użytkowników ( użytkowniczek) . A temat życiowy i na czasie . Miłych rozmów i oczekiwania na wyjazd , który już tuż, tuż . I ciągle gorący i wciąż świeży z każdym postem . Tylko pozazdrościć . w tym wszystkim zagubiłem się kiedy i gdzie jedziesz , jeśli możesz . Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
ania1701
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2013 08:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: ania1701 »

aniag pisze:tak mam zamiar zrobic zeby nie widzial jak sie pakuje ,ale bedzie mn ie odwozil na PKS ,i chcial nie chcial zobaczy te dwie walizki :lol: :lol: :lol: :lol: juz widze jego mine :evil: :evil: :evil:
aniag jakbym mojego małża widziała :lol: :lol: :lol: , to standard za każdym razem, ale niedługo on będzie się pakował, jedzie pierwszy raz z NFZ to ja znów będę to oceniać co? :lol: :lol: :lol: .
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

sergio_1 2 3 4 pisze:Betina71a
Witam spojrzą jak rozruszałaś temat i trafiłaś z nim tylko podziwiać . tylu użytkowników ( użytkowniczek) . A temat życiowy i na czasie . Miłych rozmów i oczekiwania na wyjazd , który już tuż, tuż . I ciągle gorący i wciąż świeży z każdym postem . Tylko pozazdrościć . w tym wszystkim zagubiłem się kiedy i gdzie jedziesz , jeśli możesz . Pozdrawiam :D
Założycielką tematu jest Bogutka5 :lol: nie ja :kwiat: .Odpowiadając na Twoje pytanie...wyjeżdżam 22 czerwca na turnus do Kamienia Pomorskiego 23.06-14.07. Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 271 razy
Podziękowano: 139 razy

Post autor: GIENIA »

krzysztof100 pisze:Drogie kuracjuszki, nie przejmujcie się pakowaniem, ilością walizek i minami waszych mezow,jak znam życie to najbardziej cieszą się z waszych wyjazdów i są najszczęśliwsi właśnie wasi mezowie......... (........).
:evil:

:lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 271 razy
Podziękowano: 139 razy

Post autor: GIENIA »

ania1701 pisze:
jakbym mojego małża widziała :lol: :lol: :lol: , to standard za każdym razem, ale niedługo on będzie się pakował, jedzie pierwszy raz z NFZ to ja znów będę to oceniać co? :lol: :lol: :lol: .
Pozdrawiam :kwiat:
Ania , przeszukaj Mu dokładnie walizę , tuz przed wyjazdem :lol: :lol: :lol: kurcze :roll: :roll: :roll: tylko po co :?: pewnie najpotrzebniejsze rzeczy kupi na miejscu :lol: :lol: :lol:

< to żart , oczywiście > :)
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Hana51 »

No, kilka fatałaszków dokupionych wszystko odprasowane wisi na wieszakach po krzesełkach i gdzie się da a jutro wielkie pakowanie!!!
Mam nadzieję że się zmieszczę w jedną walichę. Specjalnie kupiłam sobie taką duuuuużą.....Zawsze to jedna lepiej wygląda :D :D :D i mąż nie będzie patrzył podejrzliwie :D
ODPOWIEDZ