Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Max pisze: 17 mar 2018 11:39
Darek,załóżmy że Gienia ujawniła by tutaj o kogo chodzi,jak to sobie wyobrażasz? Dopiero by była jadka,a ta osoba,cóż przystąpiła by do obrony ataku,i tak w kółko
Drogi Max-ie
ale automatycznie zdjeła by podejżenia z pozostałych 30 osób
Oczysciło By to Automatycznie atmosfere a tak SMRÓD FORUMOWY Zostanie
Mówisz A miej odwage powiedz B choć by prawda była trudna i bolesna
To będzie tak jak z tym co Tydzien dochodzi na krakowskim przedmiesciu chochodzi dochodzi i nigdy nie dojdzie ale smród jest
Max pisze: 17 mar 2018 11:39
Darek,załóżmy że Gienia ujawniła by tutaj o kogo chodzi,jak to sobie wyobrażasz? Dopiero by była jadka,a ta osoba,cóż przystąpiła by do obrony ataku,i tak w kółko
Drogi Max-ie
ale automatycznie zdjeła by podejżenia z pozostałych 30 osób
Oczysciło By to Automatycznie atmosfere a tak SMRÓD FORUMOWY Zostanie
Mówisz A miej odwage powiedz B choć by prawda była trudna i bolesna
To będzie tak jak z tym co Tydzien dochodzi na krakowskim przedmiesciu chochodzi dochodzi i nigdy nie dojdzie ale smród jest
Darku .... nie wywoływałam Ciebie .... tak jakos wyszło .... wiedziałam , że jedziesz na to spotkanie i napisałam .... że chętnie poznałabym min Ciebie .... nie wiem kto kiwał do kamerki , jak długo tam byłeś ... nie wiem ... widziałam tylko grupkę osób ... nie wiem kogo .... wiedziałam tylko , że to " nasi " ...
Darku .... zdejmuję podejrzenie z Ciebie , to nie Ty do mnie pisałeś ...
Ma60an pisze: 17 mar 2018 11:10
Ona wchodziła , walizę " trzymie "
Chętnie pomogę - Marian me imię
Od tamtej pory minął szmat czasu
Mnie do NIEJ ciągnie - jak wilka do lasu
Ona cichutka , sliczna i miła
Mariana , w podzięce , tak wytańczyła
Że facet padł i jak trup i lezy
Kto chce , niech wierzy ,
Kto chce , niech nie wierzy
I chociaż czasu minął szmat
Nie przywiązujemy się do dat