Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
agnieszka12345 pisze:Pozdrowienia dla turnusu 27.01 - 19.02.2013, w tym dla chłopaków z pokoju 114 i Andrzeja z pokoju 301, szczególne podziękowania dla najlepszej kuracjuszki - różowej landrynki, jedynej w swoim rodzaju , jeśli ktoś z tego turnusu trafił na to forum niech dzieli się wrażeniami
Pozdrawiam również ten turnusik.Szczególne pozdrowienia dla POMARANCZY,BEATKI-siostry,PIEKARZA,CIACHA,NIEBIESKIEGO i niezastapionego KROPKA i dla AGNIESZKI 12345
Ja również wybieram się do sanatorium Jantar w terminie od 13 kwietnia. Mam 33 lata, czy ktoś będzie w podobnym wieku? Bo o to martwię się najbardziej:)
Cześć, jadę do tego sanantorium 13 kwietnia. Sądząc po wpisach nie powinno byc źle. W sananorium będę drugi raz w życiu. mam duże kłopoty z kręgosłupem. Jestem spokojną 50-latką. Troche boję się na kogo trafię w pokoju. Poprzednim razem udało mi sie "dostać" jedynkę. W tym sanantorium sa tylko pokoje 2 i 3-osobowe. To wazne na kogo sie trafi pozdrawiam wszystkich, którzy tez jadą w tym terminie
Witam wszystkich kuracjuszy.Wybieram się do Sobieszewa w terminie 19 marzec mam 43 lata i jestem--jak twierdzą moi znajomi--normalnym facetem, szukam kogos równie normalnego do pokoju.Będę jechał z Iławy pociągiem a potem autobusem zkm.Mam nadzieję że pogoda dopisze i będzie można pospacerować nad morzem .Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia.
an62 pisze:Cześć, jadę do tego sanantorium 13 kwietnia. Sądząc po wpisach nie powinno byc źle. W sananorium będę drugi raz w życiu. mam duże kłopoty z kręgosłupem. Jestem spokojną 50-latką. Troche boję się na kogo trafię w pokoju. Poprzednim razem udało mi sie "dostać" jedynkę. W tym sanantorium sa tylko pokoje 2 i 3-osobowe. To wazne na kogo sie trafi pozdrawiam wszystkich, którzy tez jadą w tym terminie
Witam. Bardzo mało ludzi trafia na tę stronę. Podejrzewam że wszystkie skierowania na 13 kwietnia już dotarły do adresatów, a tutaj trafiło zaledwie 4 - 5 osób.
Jakoś bardzo mało zinformatyzowany jest nasz narodek.
Ciekawi mnie ile osób liczy jeden turnus. Czy jest to ok. 50? Czy może więcej?
Pozdrawiam, Tadeusz
Sądząc po ilości wyświetleń, kuracjusze tu zaglądają lecz jesteśmy jeszcze dość zamkniętym narodem, szczególnie w wieku 50+ i mało osób decyduje się na wzięcie udziału w dyskusjach. Pozdrawiam.
Witam. ZUS pewnie mnie "lubi", w grudniu byłem w Stegnie a w kwietniu mam skierowanie do Sobieszewa tylko 400km z haczykiem, teraz to już na pewno wrócę zdrowy. Jadę z Białegostoku samochodem i mogę kogoś zabrać. Po wcześniejszych wpisach widzę pewną przewagę Fali w Stegnie nad Jantarem, bar (z piwem i nie tylko) basen w ośrodku, lodówki i czajniki szklanki w pokoju, na stołówce śniadania i kolacje szwedzki stół i dla prawdziwie chorych disco pięć razy w tygodniu co najmniej do 23, reszta pewnie podobna łącznie z leżakowaniem na relaksacji. Mimo wszystko sobie i reszcie kuracjuszy życzę miłego pobytu, zawsze to darmowe wczasy nad morzem, szkoda że poza sezonem.