Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
agunia
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2013 11:20

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: agunia »

agnieszka12345 pisze:Pozdrowienia dla turnusu 27.01 - 19.02.2013, w tym dla chłopaków z pokoju 114 i Andrzeja z pokoju 301, szczególne podziękowania dla najlepszej kuracjuszki - różowej landrynki, jedynej w swoim rodzaju :lol:, jeśli ktoś z tego turnusu trafił na to forum niech dzieli się wrażeniami :)
Pozdrawiam również ten turnusik.Szczególne pozdrowienia dla POMARANCZY,BEATKI-siostry,PIEKARZA,CIACHA,NIEBIESKIEGO i niezastapionego KROPKA :D i dla AGNIESZKI 12345
karolaa
Na forum od: 02 mar 2013 15:42

Post autor: karolaa »

Ja również wybieram się do sanatorium Jantar w terminie od 13 kwietnia. Mam 33 lata, czy ktoś będzie w podobnym wieku? Bo o to martwię się najbardziej:)
Janek122
Na forum od: 24 lut 2013 20:04

Post autor: Janek122 »

katarzyna22, agalew . Odpisałem Wam na e-maila i podałem numer kontaktowy :) szczegóły ustalimy już telefonicznie :)
an62
Na forum od: 04 mar 2013 19:27

Post autor: an62 »

Cześć, jadę do tego sanantorium 13 kwietnia. Sądząc po wpisach nie powinno byc źle. W sananorium będę drugi raz w życiu. mam duże kłopoty z kręgosłupem. Jestem spokojną 50-latką. Troche boję się na kogo trafię w pokoju. Poprzednim razem udało mi sie "dostać" jedynkę. W tym sanantorium sa tylko pokoje 2 i 3-osobowe. To wazne na kogo sie trafi :) pozdrawiam wszystkich, którzy tez jadą w tym terminie
wojtekkwiat69
Na forum od: 05 mar 2013 11:06

Post autor: wojtekkwiat69 »

Witam wszystkich kuracjuszy.Wybieram się do Sobieszewa w terminie 19 marzec mam 43 lata i jestem--jak twierdzą moi znajomi--normalnym facetem, szukam kogos równie normalnego do pokoju.Będę jechał z Iławy pociągiem a potem autobusem zkm.Mam nadzieję że pogoda dopisze i będzie można pospacerować nad morzem .Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia.
karolaa
Na forum od: 02 mar 2013 15:42

Post autor: karolaa »

Czy ktoś wie, w jakich godzinach trzeba się tam na miejscu stawić?

pozdrawiam osoby jadące 13,04,2013 :)
fullcontact
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 19:15
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: fullcontact »

an62 pisze:Cześć, jadę do tego sanantorium 13 kwietnia. Sądząc po wpisach nie powinno byc źle. W sananorium będę drugi raz w życiu. mam duże kłopoty z kręgosłupem. Jestem spokojną 50-latką. Troche boję się na kogo trafię w pokoju. Poprzednim razem udało mi sie "dostać" jedynkę. W tym sanantorium sa tylko pokoje 2 i 3-osobowe. To wazne na kogo sie trafi :) pozdrawiam wszystkich, którzy tez jadą w tym terminie
Witam.
Bardzo mało ludzi trafia na tę stronę. Podejrzewam że wszystkie skierowania na 13 kwietnia już dotarły do adresatów, a tutaj trafiło zaledwie 4 - 5 osób.
Jakoś bardzo mało zinformatyzowany jest nasz narodek.
Ciekawi mnie ile osób liczy jeden turnus. Czy jest to ok. 50? Czy może więcej?
Pozdrawiam, Tadeusz
Ikar
Na forum od: 10 mar 2013 10:02

Post autor: Ikar »

Pozdrowienia dla wszystkich z turnusu 21/02-16/03 szczególnie dla dziewczyny z 114 ;)
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Sądząc po ilości wyświetleń, kuracjusze tu zaglądają lecz jesteśmy jeszcze dość zamkniętym narodem, szczególnie w wieku 50+ i mało osób decyduje się na wzięcie udziału w dyskusjach. Pozdrawiam.
aleksander
Na forum od: 13 mar 2013 23:55

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo od 14.04

Post autor: aleksander »

Witam. ZUS pewnie mnie "lubi", w grudniu byłem w Stegnie a w kwietniu mam skierowanie do Sobieszewa tylko 400km z haczykiem, teraz to już na pewno wrócę zdrowy. Jadę z Białegostoku samochodem i mogę kogoś zabrać. Po wcześniejszych wpisach widzę pewną przewagę Fali w Stegnie nad Jantarem, bar (z piwem i nie tylko) basen w ośrodku, lodówki i czajniki szklanki w pokoju, na stołówce śniadania i kolacje szwedzki stół i dla prawdziwie chorych disco pięć razy w tygodniu co najmniej do 23, reszta pewnie podobna łącznie z leżakowaniem na relaksacji. Mimo wszystko sobie i reszcie kuracjuszy życzę miłego pobytu, zawsze to darmowe wczasy nad morzem, szkoda że poza sezonem.
ODPOWIEDZ