Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A mówiłam Ci dwa tygodnie temu pakuj się teraz bierz reklamówkę do niej szczoteczkę do zębów ze trzy/cztery opakowania szklane pełne i leć łapać busa ....a i jeszcze kartę do ściany płaczu weź
Taaaa i jeszcze może każesz mi ubrać się na cebulkę i codziennie zdejmować z siebie po jednym ciuchu co????
Ja muszę zapełnić walizkę[ obrazek zewnętrzny ] tylko matuchno kochana CZYM ? ? ?