Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
wrocek pisze:Witaj "iwcia",
właśnie dzisiaj odczytałam na stronie internetowej informację, że otrzymałam skierowanie do sanatorium w terminie od 13.05.2014 r. do 03.06.2014 r. w Iwoniczu Zdroju. Pozdrawiam wszystkich czekających na wyjazd.
Witaj wrocek Możesz napisać jaki miałaś numer kiedy w przeglądarce pojawiła się informacja o skierowaniu do Iwonicza?
Pozdrawiam
Witaj "iwcia",
w momencie pojawienia się na stronie internetowej informacji o miejscu i terminie leczenia sanatoryjnego nie było już numeru skierowania w kolejce. Ostatni numer jaki pamiętam był niewiele ponad 500 a następnego dnia pojawiła się informacja o miejscu i terminie leczenia. Było to 2 kwietnia.
Ja mam jeszcze oocho cho i trochę więcej więc sie nie mam z czym wychylać .Nawet nie sprawdzałam ile mi spadło Ale co tam cieszę się z tymi co już lada dzień jadą
Faktycznie cisza dzis u nas jak makiem zasiał
Moje skierowanie w trakcie weryfikacji, lecz jeszcze nie dotarło do przychodni.
A tak mnie zżera ciekawość jak maleje mój numer....
Pozdrawiam Was
Witajcie Kochani
Mój numerek dziś odnotował swój największy - życiowy spadek.
Z 64 spadł do 48
Statusik bez zmian,więc od jutro zaczynamy akcję - nękania .
La27 przy tak stresującym oczekiwaniu to powinni pozwolić Ci wybrać to co ty byś chciała. Tylko wtedy pewnie nie mogłabyś się zdecydować Tak więc życzę tego wymarzonego miejsca.
Witam wszystkich z usmiechem
Wrocek - dzięki za informację.
La27 - 48 to juz ZNACZNY spadek Powodzenia w akcji telefonicznej
Pozdrawiam wszystkich oczekujących i tych juz pakujących walizki
La27 - aż mi cię szkoda ,biedaczku , taki mały numerek i nic ... o co w tym chodzi ? Ja ostatnio otrzymałam skierowanie mając numer 2500 .
Ja jestem na 18900 miejscu w kolejce , jeszcze mam duuuuuużo czekania