Ja też nie żałuję ani chwili,a wręcz cieszę się bo nie poznałabym tylu fajnych ludzi...Ciebie,Nutki,Basiatka i jeszcze kilka innych ludków,nie przekonałabym się jakim miłym,uczynnym i fajnym mężczyzną jest Max,jak fajnie można bawić się nie znając większości ludzi,jak miły jest spacer w środku nocy po Krakowskim Rynku i Plantach... Wymieniać by tu długo te sympatyczne i miłe spotkaniowe elementy.....ale szczegóły niech pozostaną w mojej pamięci.bibi pisze: 17 mar 2018 16:52 To co miałam powiedzieć w sprawie , to powiedziałam ..... ja również tam byłam i wcale nie żałuję![]()
miłość i sex sanatoryjny!
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: miłość i sex sanatoryjny!
-
forumowicz
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Staż sanatoryjny: 6
-
mary jo
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 mar 2015 22:05
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 1
" Masz rację , ze nie wierzysz .... pojechałam .... widziałam Ich Wszystkich .... stałam od Nich metr , moze dwa .... widziałam , gdy machali do kamerki
A wcześniej :
" Gdy było spotkanie w Krakowie , jedna z uzytkowniczek wprost mi napisała .... Ty przyjedziesz ? po co ? Ciebie nikt nie zna .... nie pojechałam , patrzyłam jak machają do kamerki spod Adasia
Gieniu,z całym szacunkiem,ale czegoś nie rozumiem. To byłaś w Krakowie "metr,może dwa" od grupy czy oglądałaś przekaz z kamerki ?
Bo troszkę to "pachnie" jakimś kłamstewkiem. Ja takie wrażenie odnoszę,to jest moje subiektywne zdanie.
-
forumowicz
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Staż sanatoryjny: 6
-
mary jo
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 mar 2015 22:05
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 1
A czy oczyściła się atmosfera ? Można odnieść wrażenie, że ktoś "zamieszał" tylko w jakim celu ?
Ale nic to
Bez nich jak bez powietrza
-
forumowicz