Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
bozenkagr pisze:Andrzeju, w Tarnobrzegu już od lat pachnie tak samo, jak w innych miastach, siareczki się nie wydobywa. Truskaweczki natomiast słodziutkie i jest ich w tym roku dużo. pozdrawiam
Zamiast siareczki przecudne jezioro, miałam okazję dziś tam przejeżdżać . Pozdrawiam serdecznie wieczorową porą
malgorzatas pisze:Pozdrowienia z Warszawy:-) za dwie godziny:-) Burmistrz miasta wreczy mi klucze do miasta:-) Madziu:-) spalam tylko 4 godzinki:-) ale jestem chyba wyspana:-)
U nas jest Pani Prezydent Też pozdrawiam.
Od paru godzin tez juz wiem:-) ze jest Pan Prezydent:-)