NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: ZenekM197 »

Cześć weekendowe Nocne :serce:
Andrzej, gorąco się zrobiło to i kuszenie większe teraz niż zimą, a ROMANS letni rozgrzany i browarkiem doprawiony rozpala zmysły, a wyobraźnia działa do tego stopnia, że człowiek cały czas w gotowości 8-) :lol: :lol: (do ROMANSU). A te kształty w tych bluzeczka, sukieneczkach, minióweczkach :oops: tyle nam obiecują, że już niedługo do ogródka z kolegą idę, by podziwiać naturę :P , co bardzo na wyobraźnię wpływa i po kilku browarach to już Wszystkie Panie stają się piękne, nawet te, co zarost na brodzie i nogach mają, a zdarza się, że i lekki wąsik nas wabi ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Aleś Zenku poleciał. :shock:
To co napisałeś można przetłumaczyć na : "nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem alkoholu jest za mało".
Chyba jestem zniesmaczony.
Gość

Post autor: Gość »

Chyba?🤔
Ale podobno jest wolność wypowiedzi...
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie to miałem do końca na myśli 8-) :lol:
Wszystkie Kobiety są piękne coś w sobie mają, tylko każdy z nas widzi zupełnie co innego, a po alkoholu to musisz zapytać mojego kolegi, co się dzieje, kiedy umiaru nie ma :roll:
A w skrócie wyglądało to tak, rozsmakowaliśmy😋 się siedząc i popijając browarek🍻🍻🍻, pora była już bardzo późna, a mój kolega już ociupinkę z alkoholem przeholował i coś mu się majtnęło i w rękę faceta z wąsem pocałował ;) :lol: :lol:
Najgorzej, że nawet się nie zorientował i jeszcze o buziaka się upominał :oops: :lol:
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Kazimierzu, "chyba"- bo do końca jak pisałem, nie byłem pewny swojej reakcji. Miało być ostrzej.
A co do wolności, to ona kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego (może być liczba mnoga) człowieka.
Tu na forum już ktoś o tym pisał.
Wyczułem u Ciebie sarkazm ... Pozytywny.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Idę do ogródka, bo jak widać nie każdy ma na Forum tak specyficzne poczucie humoru jak moje 8-) :P
Ostrożności nigdy za wiele :twisted: , jak widać każdy ma swoje spojrzenie na rzeczywistość, wolność i swobodę wypowiedzi, czasami trzeba dopytać nim w stół się uderzy i ostrza wyciągnie by słowami innych ranić, kiedy lewą nogą z łóżka się wstaje :mrgreen:
Miłego wieczoru życzę i luźnej rozmowy z dozą humoru, a nie podejrzliwości i skojarzeń, które innych być może ranią :mrgreen:
Gość

No tak, biedny Zenek znów pokrzywdzony 🤔
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,widzę że skutki upałów i tutaj dotarły-w jednym przypadku za dużo...chłodziwa a w drugim za mało :roll: Panowie-drobna nie zobowiązująca sugestia-a może by tak włączyć TV i jakieś ciekawe mecze pooglądać ,Pozdrawiam :)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gość pisze: 18 cze 2021 19:42 No tak, biedny Zenek znów pokrzywdzony 🤔
Kaziu, życie jest piękne jak są wokół ludzie, którzy Cię ciągle nie oceniają i każdego zdania nie wałkują w nieskończoność :twisted:
Dobrze, że jeszcze trochę i urlopik będzie i wyjazd, nowe znajomości, spotkania i miło spędzony czas pośród natury ;) , oczywiście każdy niech to zinterpretuje jak chce :D, wolność słowa zostanie jak zwykle zachowana i bez urażenia tych, co znowu są pokrzywdzeni :P
Gość

W sumie to jest mi to jest obojętne co wypisujesz, ale przyznaj że czasem przesadzasz... Nazywasz to specyficznym poczuciem humoru, niech Ci będzie.
Nie wiem w sumie czyś Ty Zenek czy nie Zenek, jeśli nie, to żal mi tych którzy wierzą w te Twoje fantasmagorie.
Idę oglądać mecz i nie wracam tu.
ODPOWIEDZ