Andrzej, gorąco się zrobiło to i kuszenie większe teraz niż zimą, a ROMANS letni rozgrzany i browarkiem doprawiony rozpala zmysły, a wyobraźnia działa do tego stopnia, że człowiek cały czas w gotowości
NOCNE GADANIE
Re: NOCNE GADANIE
Andrzej, gorąco się zrobiło to i kuszenie większe teraz niż zimą, a ROMANS letni rozgrzany i browarkiem doprawiony rozpala zmysły, a wyobraźnia działa do tego stopnia, że człowiek cały czas w gotowości
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2018 19:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 79 razy
To co napisałeś można przetłumaczyć na : "nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem alkoholu jest za mało".
Chyba jestem zniesmaczony.
Wszystkie Kobiety są piękne coś w sobie mają, tylko każdy z nas widzi zupełnie co innego, a po alkoholu to musisz zapytać mojego kolegi, co się dzieje, kiedy umiaru nie ma
A w skrócie wyglądało to tak, rozsmakowaliśmy
Najgorzej, że nawet się nie zorientował i jeszcze o buziaka się upominał
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2018 19:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 79 razy
A co do wolności, to ona kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego (może być liczba mnoga) człowieka.
Tu na forum już ktoś o tym pisał.
Wyczułem u Ciebie sarkazm ... Pozytywny.
Ostrożności nigdy za wiele
Miłego wieczoru życzę i luźnej rozmowy z dozą humoru, a nie podejrzliwości i skojarzeń, które innych być może ranią
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Kaziu, życie jest piękne jak są wokół ludzie, którzy Cię ciągle nie oceniają i każdego zdania nie wałkują w nieskończoność
Dobrze, że jeszcze trochę i urlopik będzie i wyjazd, nowe znajomości, spotkania i miło spędzony czas pośród natury
-
Gość
Nie wiem w sumie czyś Ty Zenek czy nie Zenek, jeśli nie, to żal mi tych którzy wierzą w te Twoje fantasmagorie.
Idę oglądać mecz i nie wracam tu.