Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Spóźniona ostatnio ,trzeba zaległości odrobić
Remont kuchni trwa ,czasu mało pozostaje
Deszcz padał ,bez burzy nawałnic ,spokojnie tylko inne rejony
Po pracy sprzątanie itp remontowe
Trzymajcie się w zdrowiu ,pozdrawiam
Witam ,GIENIA nie ....nadużywa a Grażynka remontuje- nie zazdroszczę a pozostali leniuchują w wolną sobotę, Pozdrowienia, Serdeczności i Buziole przesyłam, Miłego Dnia bez anomalii pogodowych
Dzień dobry Nocne,
Andrzeju, sobota to czas odpocząć, albo urlop rozpocząć, ryby połowić, albo jak co niektórzy remont rozpocząć i przed powrotem do pracy zakończyć, o ile się uda, bo jak to z fachowcami tu robota rozpoczęta, a jak druga się nadarzy to też się za nią łapie, a później z klientami w piętkę goni, bo plan robót mu się zwiększa, a dnia i tygodnia się rozciągnąć bardziej nie da.
Idę coś porobić, bo nareszcie chłodniej się zrobiło to nareszcie człowiek wokół własnej osi się nie kręci tylko powolutku robota nareszcie pchnięta.
Miłej soboty i weekendu albo urlopu życzę
Witam w trakcie sobotniego wieczoru z piłką - troszkę niespodzianek i spokojnego oglądania bez dodatkowych emocji Narodowych, Pozdrawiam i Dalszego Miłego leniuchowania Życzę
Dzień dobry Nocne,
Andrzej, niestety nożna po raz kolejny już bez udziału naszej reprezentacji, cóż może następnym razem będzie lepiej
Możemy za to cieszyć się z naszej męskiej drużyny, bo Liga Narodów i nasi siatkarze idą do przodu, a dzisiaj będą kolejne emocje i mam nadzieję, że nasza reprezentacja pokaże klasę.
Miłej niedzieli
Witam po kolejnym dniu emocji sportowych - - Polskie Orły Srebrne w Lidze Narodów i niespodzianki Czechów w kopaną i ciąg dalszy już teraz, Pozdrowienia, Serdeczności i Buziole Niezmiennie Przesyłam ,Miłego Wieczoru
Dobry wieczór
Weekend się kończy ,jutro powroty do pracy
Niedziela sportowa ,po meczu ,cieszymy się z medalu
Gdzie mieszkam ,nie było ulewy ,podtopień ,roślinki podlane
Andzia z fachowcami ,to wszystko wiadomo ,jak to bywa
Wieczór ,czas na spoczynek ,dobranoc nocne marki
Kolorowych i Spokojnych Snów Życzę a Pracusiom tradycyjnie łagodnego zderzenia z rzeczywistością a aura będzie sprzyjać bo temperatury troszkę niższe, Papatki
Witajcie kochani Urlop zakończony,czas wracać do rzeczywistości. Pogoda nadal dopisuje , dziś jeszcze w domu troszkę popracuje a jutro do pracy. Ogródek też mnie zaprasza do pielenia więc nudzić się nie będę. Uśmiechu na twarzy i miłego dzionka życzę wszystkim.