NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: andrzej1955 »

Witam, lato ,czas urlopów i wypoczynku a jeszcze jakby tak NFZ przyznał miejscówkę turnusową tam gdzie się chce wyjechać to byłoby świetnie , piątek- czas relaksu i emocje piłkarskie, Miłego Wieczoru, Pozdrowienia, Serdeczności i Buziole Przesyłam :kwiat: :serce: :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Andrzej, spokojnie zaczekaj, a może życzenie się spełni ;) ,
oby tak się stało, a mnie umknęły mecze z pamięci,
ale może rzucę okiem, o ile jakiś inny pomysł mi do głowy nie przyjdzie. :lol: :lol:
Miłego wieczoru życzę :D
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Swojego ....Dżina od spełniania marzeń to ja mam w.....banku, Zenku a z tymi turnusami to trzeba troszkę pomóc.....losowi ;) Słoneczko :kwiat: to ma dopiero FAJOWE PLANY :D ;) a ja przed chwilą dostałem blokadę na fejsie na udostępnianie - w jakim kraju my kużwa żyjemy - nie za propagowanie czegoś, ubliżanie ,niech ktoś mi jeszcze powie że w tym naszym Pięknym Kraju nie ma ...Cenzury, do czego to zmierza - łukaszenko czy ....putinek - za chwilę i ten wpis zostanie usunięty :roll:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry Nocne,
Andrzej, jak masz coś na oku to daj znać :oops: , bo rzeczywiście coś sam nie ogarniam niczego ;) ,
Kolejka spada, ale co dalej :?: Fajnie by było spotkać się ze znajomymi, zawsze jak się wchodzi w dobrym układzie to od razu człowiekowi humor się poprawia :lol: :lol:
Jeśli chodzi o Twoje marudzenie, co się dzieje tu i tam, to chyba tak na wszelki wypadek powiem, bo wiadomo licho nie śpi, że cuda - wianki to ciągle, tak historycznie ujmując przerabiamy, a człowiek takiej normalności potrzebuje, ale czy taka kiedykolwiek będzie :?: :roll:
Jedynie pozostaje nadzieja, ale jest też takie powiedzenie, które Wszyscy znają więc nie będę tu o nim wspominał :)
Miłej soboty i weekendu :serce:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam, Zenku na oku to nic nie mam-przeważnie okulary ale to na nosie, piszesz coś o marudzeniu- ja tylko zasygnalizowałem pewne zdarzenia i może niepotrzebnie się nimi tu podzieliłem - nic to życie biegnie do przodu z jego jasnymi i ciemnymi stronami-oby tych było jak naj mniej i zawsze świeciło słońce tak jak dzisiaj choć temperatura nie zwala z nóg- ale pozwalająca na spacery i wszelkiego rodzaju relaks na świeżym powietrzu ,Pozdrawiam i Miłego Weekendu Życzę :kwiat: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dzień dobry :kwiat:
Weekend ,świętujemy ,wolne od pracy 8-)
Andrzej ,nie sam zablokowany na fejsie ,przerabiałam to wszystko :o
Cenzura ogranicza ,no właśnie ,gdzie my żyjemy :shock:
Obiadek gotowany ,luziki odpoczynek 8-)
Miłego spędzenia weekendu ,pozdrawiam nocne marki :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Grażynka :kwiat: świętuje i odpoczywa - pocieszyłaś mnie z tą blokadą że nie tylko ja, ale jest to jakaś paranoja i mam nadzieję że to przestanie działać-może jestem zbytnim optymistą ,a pro po to w Twoim Poznaniu Parada Równości - oby nie z takimi przypadkami jak w Łodzi, Pozdrowienia, Serdeczności i Buziole Przesyłam ,Miłej niedzieli Życzę :kwiat: :serce: :kwiat:
Airam1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2021 23:26
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Airam1 »

Andrzeju to tak nie działa , prawdopodobnie naraziłeś się komuś i na wniosek zgłaszającego Facebook blokuje. Zazwyczaj trwa ona 1 miesiąc. Natomiast na Paradzie było wesoło i bardzo kolorowo, LUDZI o innej orientacji wspierali ich znajomi ,rodziny i przyjaciele. Żadnych niepokojących zdarzeń nie odnotowano. Pełna kultura 😊 pozdrawiam.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzięki Airam :kwiat: za poszerzenie wiedzy o blokowaniu - generalnie za dużo komentuję i to też chyba co po niektórym się nie podoba-natomiast różnego rodzaju WSTRĘTNE, wręcz Obrzydliwe wklejki i Epitety przechodzą bo są po .....słusznej linii i to mnie wku ,,ia. nic to przeżyjemy ,Cieszę się że Parada była bezpieczna i Spokojna bo o to tu w tym wszystkim chodzi żeby manifestować swoje poglądy w bezpiecznych okolicznościach bez żadnych zagrożeń, Pozdrawiam i Wszystkim Nocnym Kolorowych i Spokojnych Życzę, Papatki :kwiat: :serce: :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry Nocna Drużyno,
Dzień miło niech Wam mija, a co chodzi o parady, no cóż takie czasy mamy...,
ale najważniejsze i zgadzam się z Airam i Andrzejem to najważniejsze,
żeby nikomu nic się przy okazji złego się nie przydarzyło.
Pozdrawiam Nocne, odpoczywajcie :) , bo Nocą pewnie Gaduły się odezwą :D
ODPOWIEDZ