Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobranoc
Andrzej, jak widać Nocne z nas Marki Upał, nocą nie pozwala spać, a i myśli wakacyjnych przygód szukają
Grażynko, jak numerki się zmieniają to dobrze, może w kurorcie się spotkamy, pytanie tylko w jakim , ale marudzić nie będę, bo przecież czego się nie robi dla podratowania zdrowia
Usługi rozwleczone w czasie to teraz taka norma , ale i cennik za usługi i nie tylko idzie w górę
To kolorowych snów, choćby miały one być na odległym kontynencie
Gieniu kawka już wystygła ale przy upale to nawet wskazane, plany po wakacyjne po remontach-miejmy nadzieję że bez pandemii i już bez młodzieży - więcej luzu i spokoju ,Pozdrawiam i Miłego Dnia Życzę
Dzień dobry
Gienia ,poranna kawusia ,spóźniona kawa wystygła
Zenku tylko nie wspominać cennika ,lepiej nie znać
Piąteczek weekend na horyzoncie
Po pracy ogród ,tam zawsze praca ,sezony trwają
Miłego popołudnia wieczoru ,pozdrawiam
Witajcie nocni obiecałam, że będę meldować się częściej ale cóż,nie wyszło. Przepraszam. Dziś była wspaniała pogoda na rower więc wykręciłam niecałe 80km. Zaraz człowiek młodszy się staje,ha ha. Myślę, że nie podtopiło was. A teraz spokojnej nocki życzę. Pa pa
Grażynka po remontach zapewne śpi już słodko i nic z nimi związanego Jej się nie śni ,Kolorowych
Madzia kilometry kręci i przeżywa drugą .. młodość Spokojnych i również Kolorowych ,
Papatki