Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Pogodny upalny dzień ,deszcze nie pada
Zenku trzymamy za słowo , z poranną pobudką
Czas pokaże ,jak to wypadnie
Hello nocne marki ,cisza w temacie
Jak zawsze w pracy ,pozdrawiam
Trzymajmy się w zdrowiu
Grażynko w temacie cisza i wolę ją od latających noży, jadu i różnego rodzaju przepychanek z obrzucaniem błotem-bo takie to tylko w postaci borowiny w uzdrowisku Kolorowych i Spokojnych Nocnym Życzę , Papatki
Dzień dobry Nocne,
Andrzej, cisza wskazana, byleby to nie była cisza przed burzą
Po imieninach i po świętowaniu najlepiej teraz byłoby albo zabrać się za robotę albo nadal imprezować, dopuszczalny wyjazd ze znajomymi na narty wodne oczywiście
Miłego dnia Nocnym życzę
P.S. U mnie nawet nad ranem zdrowo popadało, a teraz już słoneczko świeci i to lubię
Na terytorium Polski ciągle utrzymują się Stany Burzowe a co mogą to widać na przykładzie Europy która się z nimi zmaga-Spokojnego Dzionka bez anomalii Życzę i Pozdrawiam
Dobry wieczór
Dzień szybko mija ,już późny wieczór
Dziękuję , za życzenia imieninowe
Poniedziałek po weekendzie ,powroty do pracy
Zakaz podlewania ,susza oczekiwanie za deszczem
Dobranoc nocne marki
Dzień dobry
Upalny dzień ,słońce żar z nieba ufff gorąco
Deszcz nie pada ,oczekujemy deszczu ,bez szkody
Zenek , z poranną pobudką ,nie zagościł
Jak zawsze w pracy ,poranną kawusię pozostawię ,pozdrowienia prześlę
Miłego mniej upalnego dnia https://www.bing.com/videos/search?q=yo ... ORM=VDRVRV
Witam, Grażynko Zenek obiecał koguta na pobudki ale chyba wylądował w rosole go za głośno piał i za kurami po podwórku się uganiał ,Dzięki za kawę i muzę Pozdrawiam i Miłego Dzionka Życzę
Dobranoc Nocne
Wszyscy smacznie chrapią, a ja mam chrapkę na kolorowy spacer nocą....
Tylko kogo o tej porze na spacer wyciągnąć mogę
Może są ochotnicy, co na walkę z nietoperzami są gotowi
Raczej z krwiopijcami w postaci komarzyc Zenku temperatura nastraja do nocnego spaceru pod gwiazdami tylko przydałaby się też taka gwiazda obok w pełni zmaterializowana