Iwonicz w czerwcu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Iwonicz w czerwcu

Post autor: andrzej1955 »

Witam, Wasze spotkanie i bytność razem na turnusie jest następnym potwierdzeniem że mają one sens , a wspomnienia i znajomości mam nadzieję pozostaną na długo, niezmiernie cieszę się że bawiliście, rehabilitowaliście i odpoczywaliście tak aktywnie i wesoło, serdecznie pozdrawiam- a może kiedyś i gdzieś Nasze drogi się spotkają, wszystkiego Naj i jak najłagodniejszego zderzenia z rzeczywistością i obowiązkami dnia codziennego, jeszcze raz serdecznie pozdrawiam :) :) :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam wszystkich :kwiat: Już jestem w domu :) Pobyt w Iwoniczu ( BYŁ :cry:) bardzo udany,miejsce przeurocze , w pamięci na zawsze pozostanie mi przecudny śpiew ptaków , szemrzące potoki szczególnie na porannych spacerach o 5 rano coś pięknego :serce: Każdemu polecam to miejsce.Jestem zauroczona Iwoniczem i jego okolicami :) poznałam dużo fajnych wesołych ludzi z którymi bardzo miło spędzałam wolne chwile. Dzięki Deremi, Słoneczko, Iwonka,Januszek i moim koleżankom z pokoju Neli i Stasi. Może kiedyś jeszcze się spotkamy będę tęsknić :serce: :serce: :serce:
Ale się rozmarzyłam :) :lol: :D :s :kwiat: :serce: :serce: :serce:
oj tam oj tam jurto idę do pracy i czar pryśnie jak bańka mydlana.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Jestem w domu :D Dobrze było w sanatorium, spokojnie i miło. Najważniejsze dla mnie były zabiegi zalecone przez przesympatyczną panią doktor :lol: kobitka zaleciła mi jak najwięcej tańca na parkiecie lub asfalcie (oj działo się :D ).... a że tancerka ze mnie doskonała :lol: więc zalecenie pani doktor było święte, tym bardziej, ze dla mnie taniec to coś przyjemnego, lekkiego .......jak delikatny makijaż :D
forumowicz

Witaj Słoneczko :kwiat: Twoje relacje z Iwonicza chyba są bardzo okrojone :lol: :lol: :lol: Było świetnie prawda :?:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Anusia :kwiat: ....wszystkiego nie moge napisać....oj Anusia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Witaj Słoneczko :) Widzę że chyba już wypoczęłaś a mnie dopiero dzisiaj dopadło zmęczenie a pogoda u mnie barowa,ciągle pada . Szkoda że Krakowiak tak daleko :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ach...Anusia :kwiat: ....Krakowiak, Zdrojowa........ Mikołaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Sloneczko pisze:Ach...Anusia :kwiat: ....Krakowiak, Zdrojowa........ Mikołaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ach ten Mikołaj święty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

A gdzie nasz Deremi, pewnie śpi albo suczunie wyprowadza na pewno się stęskniła a panem :)
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

IWONICZ WE WRZESNIU!!! :lol: :lol: :lol:
JUZ CZEKAJA NA MNIE,,HI,HI

[ obrazek zewnętrzny ]