Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień doberek
Witam was ze słonecznego Śląska.
Muszę się pochwalić,ja już nie muszę chodzić do pracy. Jestem po 45 latach zawodowej pracy na emeryturze. Teraz wszystko" mogę "a nie "muszę". Cudowne jest życie staruszka,
Dzisiaj tylko chwilkę bo sporo czasu "zabrał" mi serwisant do piecyka gazowego w łazience.
Plusem jest, że teraz wreszcie nie ma problemu z ciepłą wodą. No coś za coś.
Jutro będzie dłuższy spacerek bo też ma być słoneczko
oj Ewa
Widze ,że poszłaś za ciosem.
Mamie również na dziś zamówiłem Pana do czyszczenia Piecyka typu Junkers dobrze ,że ma dwa lata ale i tak Pan "wyciągnął " prawie worek spalin oczywiście coś tam -bateryjkę wymienił i dał Gwarancję że pomimo podwyżki -Mama zapłaci tą samą kwotę co w listopadzie.
Nawet Pan się zaśmiał bo w Listopadzie postanowiłem wymóc jak TERORYSTA na Mamie wymianę starej 12 letniej kuchenki gazowej na Nową .
Pan się śmiał że chyba coś przewidziałem no i potwierdził że ta Nowa na pewno zmniejszy zużycie gazu.
Cieszę się z wymiany bo już piekarnik chyba delikatnie szwankowała a jak wiadomo na Śląsku na Niedzielę musi być Kołocz a Prabacia nie wyobraża sobie Soboty /Niedzieli bez swojego Ciasta - Bo Ktoś się może pojawić .
Generalnie Ewa
Takie czyszczenie to też podniesienia Bezpieczeństwa a wiadomo co gaz może zrobić teraz Zimą
Witam, codzienne ludzkie sprawy, jak to zwykle bywa ,Emerytów nam przybyło-Witamy W Klubie Madziu mam nadzieję że czasu starczy Ci na wszystko Kolorowych i Spokojnych Nocnym Życzę, Buziaki
Niestety ja dzisiaj spacerku nie odbyłam, bo praca, później zakupy i zmierzch mnie zastał, ale nadrobię w weekend.
Madziu gratuluję , szczególnie tego pięknego stażu pracy i zazdrszczam, przynależności do Klubu, choćby dla możliwości spacerów codziennych.
Kolorowych snów!
andrzej1955 pisze: 08 sty 2022 00:48
Witam, codzienne ludzkie sprawy, jak to zwykle bywa ,Emerytów nam przybyło-Witamy W Klubie Madziu mam nadzieję że czasu starczy Ci na wszystko Kolorowych i Spokojnych Nocnym Życzę, Buziaki
Witaj Andrzeju Słyszałam, ze telefonów nie odbierasz No cóż .... tak to jest jak się jest dobrymi dziadkami
i babkami. Ja tez ostatnio nie odbierałam ale mam takich przyjaciół, ze rozumieją, ze moje życie prywatne
i opieka nad wnukami ważniejsza niż wszystko inne Pozdrawiam i ściskam mocno