Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień Dobry Nocni!
Gieniu , nie śpita, nie spita, tylko się pracuje i czasu brakuje. Ale kogucik się przydał, przywołał mnie na Forum.
Pozdrawiam w ten słoneczny, acz chłody dzionek.
Dzień dobry
Pogodny chłodny dzień ,z słoneczkiem
Gienia taka pobudka ,częściej wskazana
Smutne wiadomości z Ukrainy
Spóźniona zagościłam w pracy ,nie zawsze można
Hello nocne marki ,pozdrawiam
Spokojnego , pogodnego dnia
Witam, znowu ...kogucik dobrze że nie wpadł do rosołu Miłego dnia a jest słoneczny i to już jest budujące,Pozdrowienia, Serdeczności i Buziole przesyłam
Witam Nocne Gaduły.
Ja już przyjęłam na oddział pierwsze ukraińskie dziecko. Nie dosyć, że musiało uciekać z kraju to jeszcze w obcym państwie po 3 dniach pobytu trafiło do szpitala. Dobrze, że mamy maskotki, kredki i kolorowanki na stanie do rozdania. Minimalny uśmiech pojawił się NA przerażonej twarzyczce. Od razu przytuliło się dzieciątko do misia. Straszne to wszystko. Jak rozmawiałam z mamą to łzy mi kapały. Zdrowia, spokoju i pokoju życzę Wam wszystkim.