Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No to dzisiaj zaliczony maraton maszerowania z moja malutką wnuczką
Takie malutkie nóżki a maszerowały " dosyć długo.
Później babcia musiała szczęście nieść do domu
Ciekawe jak jutro wstanę z łózka
Mało ważne jak ma się taką pociechę przy sobie.
Pozdrawiam nocne gaduły
No proszę. Słoneczko z wnusią na spacerku, pięknie spędzony czas. Rybka w górach - dzisiaj był cudny dzień na spacery zarówno w górach jak i w nizinach. Ja niestety cały dzień od rana do wieczora w pracy. Miłego i spokojnego wieczoru życzę i tradycyjne buziaczki zostawiam
I ja witam nocnych z rana . Wczoraj pierwszy raz test negatywny, pierwszy nieco dłuższy spacer i.....niesamowite zmęczenie Dziś też trochę wyjdę i zastanawiam się czy iść jutro do pracy czy jeszcze trochę dać sobie czasu na ...dojście
Dzień dobry. Pogoda super, cieplej niż wczoraj. Kawa dobra na aktywny poranek. My jeszcze ciacho a wnusio trenuje i śmiga po stoku. Pozdrawiam nocne i zdrowia życzę.
Dzień dobry
Noc poranek na minusie ,pogodny słoneczny dzień
Zosiu ,zdrowiej znana miejscówka , oczekuje na wyjazd
Słoneczko zagościło ,dawno nie było na forum
Lewku , spokojnych dyżuru w pracy
Niedziela ,spacerek odpoczynek
Spokojnej pogodnej niedzieli ,pozdrawiam