Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Elu skoro proponujesz KOC to Ja zorganizuję szarą torebkę a w niej co nieco i Będziemy Obserwować Twego ..Męża snującego się po wrocławskim Rynku z aparatem fotograficznym a Nijaka...Biedroneczka nada Imię dwóm skulonym w kocyk Krasnalom z szara torebką .
I we Wrocławiu pojawią się dwa Nowe..
Czytając wpisy zastanawiam się nad wypiciem kawy na wrocławskim rynku w samo południe w niedziele 15 marca
Jak we Wrocławiu, to najlepszym miejscem na krótkie spotkanie forumowe z pewnością jest najsłynniejsza i najstarsza w Europie restauracja - :"Piwnica Świdnicka", która się mieści w piwnicy ratusza w rynku. Gośćmi byli między innymi : Chopin, Słowacki.... Menu atrakcyjne dla każdego, a ceny niewiele większe jak w barze mlecznym ....,ech..!
Kurczę oglądam, słucham, czytam prognozy pogody i jednak ma być ochłodzenie na weekend - nawet może padać deszcz lub śnieg...Mimo tego ja i tak przyjeżdżam, bilety przecież już kupione...Może nie uda się zwiedzanie przez całe nasze spotkanie ale może choć jakaś kawa?
A reszta jaką podejmuje decyzję?
Anusia my przyjeżdżamy ..a jak będzie padać to coś wymyślimy my będziemy po 9 jak nic nie stanie na przeszkodzie i tego torta na rynku zjemy ...ja już liczę godziny do spotkania
Ufff.... to miło Tort i ja zjem ale jak coś się ostanie do 12.00
Selene ja się nie stresuję - ja tylko informuję najwyżej miałybyśmy z córcią małą wycieczkę No i czekam z utęsknieniem na Marysię
Elunia aby tort nie skończył jak pewien sernik
Słuchajcie, proponuję dopasować nazwy krasnali do forumowiczów mających się spotkać na ryneczku w niedzielę. Macie jakiś pomysł?
Ja już jutro Wrocław powitam