Kujawiak Inowrocław ZUS opinie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Piniu
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2013 08:51
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Kujawiak Inowrocław ZUS opinie

Post autor: Piniu »

Na to pytanie nie znam odpowiedzi. Tylko jak już pisałem, że posiłki wcześniejsze, to pokoje nieparzyste. Ale raczej dopasowują wiekiem jeśli mają taką możliwość.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Piniu , nie ukrywam , że regularnie czytam Twój blog sanatoryjny .
Gratuluję chęci i dyscypliny w codziennym uzupełnianiu wiedzy nt życia w Kujawiaku .

Jeśli ktoś za chwilę zapyta o opinie o ośrodku .... - scyzoryk może się otworzyć ;)

dobrej kuracji życzę i jeszcze raz gratulacje :)
Tojka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 mar 2012 19:13
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Tojka »

Shima pisze: 12 gru 2017 08:15 Toja miła , 4 lata to mi z rachunku arytmetycznego wyszło - za10 miesięcy przesunęła.sie kolejka o 12 tys numerków więc za 4 lata mam realne szanse na wyjazd
aaaaaaaa ok. czyli piszesz o NFZ, bo juz mi jakaś żarówa się zapaliła, że ZUS cos nowego wymyślił ;)

Piniu, pisz_pisz, czytam na bieżąco, za "chwilę" będę stawała przed orzecznikiem, może dadzą jakiś wybór to może łyknę Inowrocław, tym bardziej, że teraz też tam koleżanka sie rehabilituje i podobnie jak Ty bardzo dobrze ocenia pobyt :)
Awatar użytkownika
Piniu
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tojka Dzięx.
Co do scyzoryka :lol: ;) to nie strasz ludków, bo wpadną w stres :lol: :lol: zamiast właśnie pytać, może jest coś jeszcze co kogoś nurtuje, spać nie daje... ;) :P :lol: :D

Tak mnie zachwalacie :oops: :roll: , że może znajdzie się sponsor (może nasze-sanatorium.pl :D :P :D ;) co mnie do sanatoriów, dwa -trzy razy w roku wyśle w celu recenzji bezpośrednich i opinii. :lol: ;) :D
Awatar użytkownika
Piniu
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A tak na poważnie, to szkoda że sponsoring zawsze wiąże się ze stronniczością. :( :evil:
Wszystko co jest opłacane w jakikolwiek sposób, zawsze wiąże się z tym, że prędzej czy później, potwierdza się nieprawdę. :evil:
I to tylko dla zaspokojenia własnej chciwości ludzie się spodleją. Smutne ale prawdziwe. :cry: :idea:
Awatar użytkownika
Piniu
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No to jeszcze pokażę jak wygląda taki automat do czepków na basen... :lol: :D ... ale instrukcji obsługi już nie załączę... bez przesady :lol: :lol: :lol: ;)
Załączniki
IMG_20171213_102044.jpg
IMG_20171213_102044.jpg (62.47 KiB) Przejrzano 458 razy
Awatar użytkownika
Piniu
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jeszcze wam apetytu narobię, a że już jestem po degustacji, to powiem że mniamuśne było i wyczekuję już kolacyjki... jak ja nie przytyłem to naprawdę nie wiem. 😂😁😋
Załączniki
IMG_20171213_072727.jpg
IMG_20171213_072727.jpg (77.48 KiB) Przejrzano 448 razy
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Piniu masz szanse załapać się na coś takiego. Podobno przy każdym NFZ-cie jest taka komisja, która nadzoruje pracę sanatoriów, warunki w jakich przebywają kuracjusze itp. W skład takich komisji mogą wchodzić ludzie z poza pracowników. Byłem kiedyś z takim człowieczkiem z Wielkopolski na turnusie i po jednej rozmowie z p. dyrektor od następnego dnia wszyscy kuracjusze mieli dodatkowo kąpiele solankowe czy siarkowe nie ujęte we wcześniejszym planowaniu.
Awatar użytkownika
kuty
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2012 18:03
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: kuty »

Piniu...Jesteś niesamowity....Takiego opisu pobytu sanatoryjnego jeszcze na tym forum nie było...!!!!
Mam wrażenie, że gdybyś miał pożądaną kamerę, a i strona forum miała taką możliwość.....To byś nam puszczał ......
LIVE na ŻYWO... :D :D :D

Złożyłem papiery do ZUS-u, jak będzie wybór - to wezmę Kujawiaka.. :D
Awatar użytkownika
Piniu
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:lol: :lol: :lol: Z tą transmisją LIVE to bym nie przesadzał :P :oops: :lol: , kto wie jak by się co niektórym podobał taki pomysł. Niektórych sytuacji pewnie Big Brother by pozazdrościł. :P :lol: :oops: :lol:
No nie... Tutaj jest bardzo grzeczny turnus ;)
:lol: :lol: nawet zakonnica jest! :lol: :lol: SERIO
ODPOWIEDZ