Detektyw w sanatorium ,

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Detektyw w sanatorium ,

Post autor: forumowicz »

ha,ha zupełne przeciwieństwo. Mam nadwagę i brakuje mi kilku włosów na łepetynie.
forumowicz

Promenada w Kołobrzegu,okolice "Muszelki", siedzimy na ławeczkach przy "Ice Magnum" i słuchamy cudnie grającego duetu. Starszy mężczyzna bajecznie gra na akordeonie ,Tak glissanda może wykonywać tylko wybitny maestro. Obok niego młody chłopak przecudnie gra najtrudniejsze passusy czardasza. Aż nie chce się wierzyć że tacy grajkowie występują przed knajpką i czarują kuracjuszy. Z wielką przyjemnością wysłuchujemy kolejne rewelacyjnie zagrane utwory. Ludzi multum, pogoda cudna. Szpiegujemy na prawo i na lewo przechodzące lasencje. Rewia mody. I kicz i wytworność mieszają się wzajemnie. Dzisiaj jedliśmy gofry bąbelkowe za 19,90 zeta. Pychota. Odpoczywamy. Chcę się żyć. A co tam wirus.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Gustawie, Chyba masz coś wspólnego z Feli, bo chyba też nie jesteś w stanie na czterech spokojnie posiedzieć tylko nosi Cię to tu to tam. Z tego, co napisałeś masz towarzystwo i nie mogę tylko zrozumieć dlaczego za lasencjami wzrokiem wodzicie 8-) :lol: :lol:
A takiego gofra przy takiej cenie to chyba bym wciągnęła 😋 bez zastanawiania się :oops: :lol: :lol:
Jeżeli chodzi o kapele grające w kurortach to w każdej miejscowości sanatoryjnej pojawiają się fajnie grające zespoły, a są też solistki, które umilają w kawiarniach wieczory, przepadam za takim klimatem👍
forumowicz

ha,ha Szpiegowanie dobiegło końca. Dopiero gdy woda opadła okazało się kto się kąpał bez majtek. Wszystkiego dobrego ;)
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Gustaw, nie rozumiem, jak woda opadła to się okazało kto był bez majtek? To co odpływ był i majtki pozrywał tylko niektórym? :oops: :lol:
ODPOWIEDZ