Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
irdan pisze: 22 cze 2023 19:43
Jeżeli z kimś fajnym i normalnym to dwójka też nie jest zła.....
Masz rację Irdan ale z tym bywa różnie , niestety .
Posłuchałam różnych opowieści od ludzi , którzy mieszkali razem i powiem , że nieliczni
nie narzekali . O to chodzi właśnie aby trafić na osobę pozytywną i być również
osobą empatyczną .
Ja byłem kiedyś w dwójce z takim gościem który na zabiegi chodził tylko po podpis i całymi dniami siedział w pokoju a że jeszcze był bardzo ciekawski to ciągle mnie wypytywał gdzie idę, z kim i o której wrócę w końcu nie wytrzymałem i spytałem go czy nie ma bliższych w rodzinie bo nawet za młodych lat rodzice mnie tak nie wypytywali czy może chce żebym mówił do niego tato zaproponowałem mu że mu kupię poduszkę z siemienia lnianego bo od tego leżenia na łóżku to jeszcze mu się odleżyny zrobią
Cześć Irdan , może ten pan po prostu odpoczywał jak mógł bo w domu pewnie nie dane mu było tak leżeć . Nigdy nie byłam z kimś w pokoju i jakoś nie wyobrażam sobie takiego wścibstwa . Moim zdaniem najlepiej jest dogadać się już pierwszego dnia i ustalić jakieś zasady żeby później nie było przykrych niespodzianek . Za tv będziesz płacił ? Bo ponoć w tym roku ta wątpliwa przyjemność kosztuje 65 albo 70 zł. od osoby . Ja tylko jedynie oglądałam skoki narciarskie a tak był wyłączony . Zawsze biorę ze sobą lapka i to mi wystarcza . Miłego wieczoru .
I to jest to Irdan . Pierwszy raz , pamiętam , bałam się wziąć ale okazało się , że nikt niczego z pokoju nie kradnie . Dużo wtedy mi też pomagali przed wyjazdem nasi forumowicze za co jestem im wdzięczna .
Obecnie ja udzielam rad odnośnie Wieńca Zdroju i cieszę się , że mogę pomóc .
Kiedy zaczynasz pakowanie się ? Bo ja dopiero w następnym tygodniu .
Pozdrawiam
Pisałam ale gdzieś wcięło mi post , w każdym bądź razie powtórzę, że pakuję się dzień przed wyjazdem a następnego dnia świtem uzupełniam bagaż . Już mam wprawę , gorzej byłoby gdybym jechała np. jesienią czy zimą . Dobranoc i do miłego .
Hej ! Zaczynacie pakować się powolutku ?
A może jeszcze ktoś nieśmiały dołączy ?
Moja waliza pusta jeszcze ale do soboty na bank zapełni się . Sprawdzałam prognozę pogody
i ma być gorąco a nawet burzowo .
Pozdrawiam wszystkich .