Czy wybaczamy partnerowi zdradę?
-
forumowicz
Re: Czy wybaczamy partnerowi zdradę?
-
forumowicz
-
forumowicz
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Każdy ,ale to każdy bezwzględnie Został kiedys Zdradzony , wyciaganie na Forum publiczny Opinii n/t ..przeciwnika obnaża TYLKO nasze ego.
Ja w sanatoriach bylem ponad 25 razy !! czy byłem .."grzeczny " pozostawiam To Tylko swemu Sumieniu ,Sumieniu Partnerek i Tylko powtórze to Jeszcze raz czy moge ............
Ale przenigdy nie wolno kogokolwiek oczerniac gdy się go nie zna tzw ..pomowienie
Partnerka Moja wyrażała aprobatę na wyjazdy bylo tego ...ponad 25 "pozwalała " poznałem-Miasta i sanatoria w Kołobrzegu ,Krynicy ,Szczawnicy ,Ustce Długopolu czy tez Ciechocinku.
Zdarza się poznać Ludzi Nadprzeciętnych miałem przyjemnośc poznać JEDYNEGO Człowieka w Polsce ,któremu przeszczepiono Trzustkę i po 30 latach Cukrzycy Jest Osoba Zdrową Wspaniały Człowiek , poznałem bardzo duzo wartościowych ludzi.
Sanatorium to dla mnie poniekąd ..odskocznia od Chorób ..zapmnienie Jest to równiez Miejsce gdzie mozna ..zgrzeszyc
Tak zgrzeszyć mozna ..wszędzie
Ale na Miły Bóg jeżeli Moja Partnerka Ma Problemy zdrowotne ( mam ja zamknąc w domu )czy Znając ..Życie mam jej Zabronic tych 20 dni odpoczynku od obowiązków ..Domowych ,gotowania ,sprzątania etc
Panowie macie swe doświadczenie ..pokój ...
Do Blondi
Jeżeli chodzi o zakon tutaj mam .poniekąd mały dylemat Wszak "przystojny jestem" i umieszczenie "takiego ciacha jak ja do Żeńskiego " spowodowało By ...Kataklizm!!
Natomiast w męskim mógłbym ..otworzyc Braciszkom ..oczy .
Pozostaje jedyni Zakon bez mozliwości jakiego kolwiek Kontaktu ,ale czy ze Swymi przypadłosciami ..chorobowymi .wytrzymam ?
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
-DZIĘKUJE........
natomiast co tyczy się reala prawdopodonie miałem Przyjemność poznać Wiele Osób z Portalu Nasze Sanatorium wszak jestem ..prawie rokrocznie w Sanatoriach w Ranach NFZ ..cóż 1 choroba i ..wiele powiklan pozwala mi na częstsze bywanie i wykorzystywanie NFZ ..
i ..nieraz i "grzeszenie " ale jak powiedzial Ktoś B.Madry niech na ten temat wypowie się ..partnerka
-
forumowicz