Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kiedyś... wszystko było proste kiedyś... wszystko było piękne kiedyś... wolniej płynął czas kiedyś... wokół mnie było wielu, dziś jest inaczej. Dziś wiem... że życie nie jest proste że to w ludziach jest piękno że nie wszyscy są twoimi przyjaciółmi że nie wiesz kiedy nadejdzie twój czas ale wiem dziś... że najważniejsze w życiu są: wiara, nadzieja i miłość MIŁOŚĆ do wszystkich WIARA w marzenia NADZIEJA na lepsze jutro...
Musimy przezyć srogą zimę,
aby docenić wiosnę.
Lasy muszą sie wyciszyć,aby przyjąć śpiew ptaków.
Kwiaty muszą odpocząć w ciemności,zanim wzejdą i rozkwitna.
A najjaśniejsze,najcieplejsze slońce,zawsze przychodzi po burzy
Szczęście jest podobne do motyla.
Gdy zanim gonisz, odlatuje i ukrywa się,
gdy jednak dasz mu spokój i zajmiesz się pożytecznymi rzeczami, zakradnie się z tyłu i usiądzie Ci na ramieniu.
- Fritz Ridenour "Jak mogę cieszyć się życiem"