NASZE SNY

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: NASZE SNY

Post autor: ANDY12345 »

Powiem więcej bardzo ciekawy, zwłaszcza że wielu z nas z czym nieznanym, niewytłumaczalnym się spotkało . Część z nas powie część nie z obawy że może ktoś powiedzieć niepochlebnie. Uważam że jestem w pewnym wieku że mi to lotto :lol: , myślę że temat się rozwinie i będziemy ciut mądrzejsi :)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 268 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Zdar-ek1 pisze: 25 lip 2019 17:16 Hej , Ja myślę że Nasze sny są pochodną informacją zapisaną w mózgu tego o czym przez całe życie myślimy ;)

Może coś w tym jest :) myślę o tym wyjeździe do Horyńca , to naturalne , ale bez jakis obaw , wszystko mam zaplanowane , pokój , podróz .... więc czemu ten koszmar :?:
A skierowanie już włozyłam do walizki ... na wszelki wypadek :lol: :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

ANDY12345 pisze: 25 lip 2019 20:01 Uważam że jestem w pewnym wieku że mi to lotto :lol: ,
ANDY ;) :oops:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gieniu, nasz mózg cały czas pracuje, wszystko co zapisał w dzień w nocy wtedy to przetwarza, uczy się, zapamiętuje i nie wiemy dlaczego objawiają się podczas snu koszmary czy sny fajne miłe i piękne, może tak jak pisałem wcześniej są to jego fantazje czy odskocznia od pracy :lol: ... dzisiejszej nocy miałem sen dość dziwny, zwłaszcza że pierwsza część była do 0.30, i udało mi się szybko zasnąć ponownie i znowu się pojawiła bardzo podobna treść i znowu się wybudziłem lecz nie do końca i znowu nawiązanie do tego samego snu. Bardzo rzadko mi się coś śni, a z reguły bardzo szybko zapominam, tutaj jeszcze trochę pamiętam... może Dusia pomoże :) śniła mi się ziemia twarda wyschnięta z powiewami kurzu, gdzieniegdzie kępki trawy lekko zielonej ale bardziej wyschniętej... i głowa, obcięta głowa nie do końca ludzka chyba że była zniekształcona bo taka jakby napuchnięta lecz z dość wyraźnymi rysami na pewno o wiele większa od ludzkiej, która się potoczyła. Niestety nie pamiętam czy stał jakiś korpus od niej, piszę stał bo coś chyba kątem oka widziałem jakby postać ale równie dobrze mógłby być wysoki kaktus jakie się spotyka w Meksyku... i co Wy na to ?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:lol: Andy , normalnie horror ;)
ktoś straci głowę , tylko czy Andrzej dla kogoś , czy ktoś dla Andrzeja :o

Ja tam nie będę nikogo przekonywać czy warto wierzyć czy interpretować sny .
Ja dość często śnię , raz pamiętam co innym razem nie , czasami są sny takie, że chce się śnić i śnić , są i przerażające po których chcę czy nie rozmyślam. W moim przypadku mam jakąś tam teorię na ten temat ale zostawiam ją na własny użytek .
Uważam , że należy zostawić to bez rozstrzygania :)

Dobrych i kolorowych snów 8-)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A tam od razu horror :roll: ... w realu są większe :(
Śnij kolorowo Basiu i długo :)
forumowicz

Kolorowe (np. różowe) są fajne i mogą ciągnąć się długo ;) :oops: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Basiu ... Kolorowe różowe są fajne i mogą ciągnąć się długo.... jej , to chyba nie o snach :!: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Dlaczego nie ? :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mojemu synowi powtarzał się sen , ze ufo go porywa , a jak mówi nigdy na ten temat nie myslał .... nie interesował go temat ufo , nie ogladał takich programów ... no nic ... a sen powtarzał się dosyć regularnie , aż zaczał się nad tym zastanawiać :roll:
ODPOWIEDZ