Najlepszego bliźniaczku
Znaki zodiaku i horoskopy
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Znaki zodiaku i horoskopy
Najlepszego bliźniaczku
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Dziś Księżyc kończy wędrówkę przez sentymentalny znak Raka.
Do godziny 7:00 rano Księżyc będzie w pustym biegu i nie będzie tworzył żadnych istotnych aspektów z innymi planetami. O 7:00 wkroczy do optymistycznego znaku Lwa, przynosząc przyjazną atmosferę i chęć bycia zauważonym. Przez następne dwa dni będziemy chcieli błyszczeć w towarzystwie, będziemy szukali romansów, radości. Możemy też stać się nieco bardziej ambitni i walczyć o uznanie.
Przez cały dzień na niebie dalej króluje wielki trygon w znakach wodnych, budzący intensywne choć zmienne emocje, chęć pomocy innym, jak i naszą kreatywność. Dopiero przed 18:00 wieczorem Księżyc ustawi się w kwadraturze do Saturna w Skorpionie, przynosząc obniżenie nastroju i pogorszenie stosunków z bliskimi . Mogą teraz zmartwić nas jakieś kłopoty, a przy Księżycu we Lwie, będziemy mieli skłonność do dramatyzowania. Na szczęście to krótkotrwały tranzyt.
Chwilę potem kwinkunks Księżyca z Neptunem w Rybach spowoduje, że poniesie nas wyobraźnia. Zawładnąć nami mogą teraz uczucia i będziemy bardzo czuli na wszelkie wrażenia zmysłowe. Warto zrelaksować się w miłym otoczeniu, posłuchać ładnej muzyki, zapalić pachnące świeczki, czy zrobić coś, co pomoże nam się odprężyć.
Przed północą Księżyc będzie się zbliżał do energetycznego sekstylu z Marsem w Bliźniętach, ale ten uściśli się dopiero jutro.
Udanej środy! I nie zapominajcie o dzisiejszej demonstracji w Warszawie przeciwko ubojowi rytualnemu (Wspólna 30 o godz. 13). Kto może, niech się stawi. Pod takim niebem po prostu trzeba opowiedzieć się przeciwko cierpieniu zwierząt!
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

na pewno ryby.
Pan rybka z panią lew to układ idealny, pod warunkiem, że lwica w nim dominuje! Wówczas pan rybka będzie ją kochał, szanował i będzie wierny,
Pan Ryba znakomity mąż, kochanek i ojciec! .Na tym zresztą lwicy najbardziej zależy! To dobry układ.
-
forumowicz
A czy widziałaś lwa któryby nie dominował?
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Przypomniał mi sie kawał:
Małżeństwo śpi. W pewnym momencie zona budzi męża wołając : mężu, mężu...chłopa mi się chce !! mąż obudzony mówi: ależ zono kochana... gdzie ja ci teraz o 3 nad ranem chłopa znajdę
-
forumowicz
agunia3 pisze:Alek o ile mi wiadomo to są różne stawki vatwięc może to Ty jesteś młodym wać panem
![]()
Najlepszego bliźniaczku
Owszem nie przecze,że są różne stawki vat. Ja jestem ten z górnej półki czyli 23%
Najlepszego Bliźniaczusiu
-
forumowicz
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Zresztą czy ktoś kiedyś zrozumiał kobietę?
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

MaxMAX pisze:czy to prawda że bliźniaki mają podwójne osobowości,i nie idzie ich zrozumieć?