Ustroń - Równica
- sergio_1 2 3 4
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 sty 2014 19:04
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 14
Re: Ustronie Zdrój - Równica
To zależy skąd jedziesz .Jeśli jest połączenie z Wisłą to zawsze i PKS i PKP ma postój w Ustroniu.Jednak na taxi z Bielska nie decydowałabym się.A może z Bielska jest bezpośredni autobus ? Po co przepłacać.Dworzec PKP jest na przeciw PKS-tylko przejść ulicę.sergio_1 2 3 4 pisze:To fakt dojazd do Ustronia to naprawdę jest problemem po za chyba Warszawiakami . Ja przeanalizowałem wszystkie możliwe scenariusze i najlepiej wypadł scenariusz jazdy z żoną , najlepszy z wszystkich . Chcąc wrócić przeglądałem rozkład odjazdów pociągów z Ustronia niestety nijak nie mogłem go zrozumieć. Cóż kolej rozłożono dokładnie i ze szczegółami o reszcie nie chce się pisać,:)
![]()
-
Hania
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 kwie 2012 12:45
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 5
Wszystko jest ok jak masz męża lub żonę którzy mogą Cię zawieźć do sanatorium a ja niestety jestem sama i to jeszcze nie zmotoryzowana.
Hania
Też jestem niezmotoryzowana i nie mogę liczyć na męża(praca na drugim końcu kraju) dlatego podsuwam propozycje dojazdu .W Ustroniu byłam jadąc tylko 90km.Ale właśnie na długich trasach sa bezpośrednie połączenia.Moje połaczenie jest gorsze niż jakiekolwiek inne ,nawet z drugiego końca Polski.Nie każdego podwozi mąż.Są różne sytuacje rodzinne.I nie każdy może dojechać swoim samochodem.Hania pisze:Witam
Wszystko jest ok jak masz męża lub żonę którzy mogą Cię zawieźć do sanatorium a ja niestety jestem sama i to jeszcze nie zmotoryzowana.
Hania
Nie rezygnuję jednak bo zdrowie odgrywa tu rolę zasadniczą.Pozdrawiam
-
Hania

Pozdrawiam
Hania
-
Hania

Pozdrawiam
Hania
- sergio_1 2 3 4
- Super Kuracjusz

- sergio_1 2 3 4
- Super Kuracjusz

-
Hania

Nie piszę o Ustroniu i sanatorium Równica bo byłam dwa lata temu i pewnie dużych zmian nie zastanę więc wiem co zastanę. Liczę tylko na dobre zabiegi.
Pozdrawiam
Hania
nie wiem na jakim portalu patrzyłaś dojazd do Ustronia i z jakiej miejscowości ale z Warszawy jest bezpośredni PKS POLONUS o 7 rano, także możesz skorzystasz z mojej podpowiedzi i sprawdzisz dokładnie czy Ci pasuje takie połączenie