Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Uzupełnię jeszcze swoje posty bo zapomniałam napisać, że ręczniki są wymieniane co tydzień a jeśli ktoś potrzebuje zmianę pościeli to może ją otrzymać po zgłoszeniu takiej potrzeby.
Lekarz jest codziennie od 10:00 do 11:00
Jeśli wyjeżdżamy na wycieczki to nie ma suchego prowiantu.
Teraz to już chyba wszystko
Serdecznie polecam ten ośrodek z całą odpowiedzialnością
gorkaa pisze:A ja odesłałam skierowanie do NFZ . I jak pomyślę, że od wczoraj byłabym w Janie w Lądku to jest mi smutno
No myślę, że żałować będziesz i to dłuuuugo "goreczko"
Pewnie, że szkoda ale jak nie było innego wyjścia to co na to poradzić
Jak dostaniesz następny przydział, to myślę że się tą wiadomością podzielisz
Jestem ciekawa jak ....... no wiesz co
Pozdrawiam serdecznie
gorkaa pisze:A ja odesłałam skierowanie do NFZ . I jak pomyślę, że od wczoraj byłabym w Janie w Lądku to jest mi smutno
No myślę, że żałować będziesz i to dłuuuugo "goreczko"
Pewnie, że szkoda ale jak nie było innego wyjścia to co na to poradzić
Jak dostaniesz następny przydział, to myślę że się tą wiadomością podzielisz
Jestem ciekawa jak ....... no wiesz co
Pozdrawiam serdecznie
Nie miałam wyjścia,musiałam odesłać wniosek. Sama jestem ciekawa gdzie teraz mnie fundusz wyśle. Oczywiście podzielę się natychmiast informacją.