Iwonicz w czerwcu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Iwonicz w czerwcu

Post autor: Sloneczko »

Anusia :kwiat: święty to on chyba nie był :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

anusia153 pisze:A gdzie nasz Deremi, pewnie śpi albo suczunie wyprowadza na pewno się stęskniła a panem :)

Myślę, ze masz rację Anusia :kwiat:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

Co wy dziewczyny? :o :o :o :o :o :o :o ja zawsze jestem grzeczny :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 19:03
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: deremi »

Witam Wszystkich :kwiat: :kwiat: :kwiat: . Tak właśnie było drogie Panie :) . Rodzinka przyjęła mnie marnotrawnego na swoje łono, suczunia z radości prawie pogryzła ( i ze złości- że na tak długo pozbawiona została odpowiednio długich spacerów ). Poranny z nią spacer nie odbiega już od przedsanatoryjnego standardu. Tylko...... Tylko w głowie tak jakoś jeszcze obco, smutno, i czegoś jest już brak. Brak tych codziennych porannych spacerów po okolicznych Iwonickich górkach, które być może nie były za wysokie i trudne do podejścia, ale jednak wyciskały pot. Brak tych widoków jakie zawsze otwierały się po podejściu na jakiś wierzchołek lub grzbiet wzgórza. Wycieczek rowerowych jakie uskuteczniałem po przeważnie prowadzących pod górki drogach ( zjazdy z nich były i niebezpieczne, i stanowczo za krótko trwały :oops: ). No i ............ brak towarzystwa ludzi, które poznałem na turnusie i z którymi miałem szczęście obcować przez czas-okres jego trwania- przecież niektóre z nich obdarzyły mnie nawet swoją przyjaźnią :serce: :kwiat: . Jak to mówią: góra z górą się nie zejdzie....... Ja osobiście już wiele razy znalazłem potwierdzenie tego porzekadła w życiu więc mam jeszcze cichą nadzieję, że i w tym przypadku okaże się ono prawdziwe. Ten taki nostalgiczny nastrój burzy zachowanie bliskich: widać na każdym kroku ich autentyczną radość z mojego powrotu ( na pewno w niektórych wypadkach biorąca się z przeświadczenia, że spadnie z ich barków część codziennych obowiązków :lol: :lol: :lol: ). No i na brak frontu robót domowo- użytecznych jak już zauważyłem też nie mogę chyba narzekać- czekały one na mnie z utęsknieniem :evil: :evil: :evil: A wracając do tematu: u mnie pogoda nie jest najciekawsza- ciepło, lecz niebo pochmurne i w nocy dość obficie padał deszcz. Po spacerku i ja, i suczunia jesteśmy mokrzy i mamy na sobie jak zwykle parę kleszczy . By sobie i Wam rozpogodzić poranek proponuję przeczytać parę dowcipów:

Amerykańscy turyści wybrali się na spacer do rosyjskiego lasu. Spotykają
niedźwiedzia. Wrzask, panika, rzucają się do ucieczki. Niedźwiedź za
nimi.
Nieopodal, na polance biesiaduje grupa Rosjan. Kocyk, wódeczka, zakąska,
flaszeczki chłodzą się w strumyku. Pełna kultura, nie wadzą nikomu.
Nagle na polanę wpada wrzeszcząca zgraja i przebiega przez środek
pikniku. Kocyk zdeptany, wódka rozlana - granda! Rosjanie gonią, więc
intruzów i spuszczają wszystkim sromotny wpieprz.
Już trochę uspokojeni wracają na miejsce imprezy. Jeden zauważa
mimochodem:
- Ten w futrze to nawet nieźle się napierdalał...

Podchodzi kolega do kolegi i pyta:
- Zgadzasz się na seks grupowy?
- A kto bierze udział?
- Ja, Ty i Twoja żona!
- Nie, nie zgadzam się.
- OK, to Ciebie skreślam z listy :lol: :lol: :lol:

Miłego dnia :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witajcie :) Deremi może porcja humoru na początek dnia mam nadzieje że miłego :(
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 19:03

Post autor: deremi »

:lol: Witam porannie :kwiat: :kwiat: :kwiat: . No tak: trefniś potrzebny od zaraz :roll: . Ok. niech będzie i tak. Przecież od czasów królów już za żarty nikogo się nie ścina ( chociaż nie jeden odsiaduje jeszcze za to wyrok :lol: ) .

Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny:
- Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę...
- Tutaj?! Ty jesteś nienormalny.
- No tak szybciutko, nic się nie stanie
- Nie, a jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad mnie rozpozna.
- Ale to tylko laska, nic więcej kobieto...
- Nie, a jak ktoś będzie wychodził?
- Powiedziałam ci, że nie i koniec!
- No weź, tu się schylisz i nikt cię nie zobaczy głupia.
- Nie!
W tym momencie wychodzi siostra dziewczyny w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi:
-Tata mówi, że już wyrzuciliśmy śmieci i masz zrobić mu tą laskę do cholery, a jak nie, to ja to zrobię, a jak nie to tata mówi, że zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie tę rękę z domofonu, bo jest trzecia rano.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: medi »

Hi hi już chciałam powiedzieć szkoda że nie mam młodszej siostry ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, Deremi dowcipy 1 klasa, ale nurtuje mnie brak Strażaka w temacie Iwonicz- czyżby zaginął w akcji, wszyscy się odzywają po powrocie z turnusu a On ani mru,mru- STRAŻAK- Odezwij się bo ja osobiście się martwię i brakuje mi tu Twoich dowcipnych wpisów, pozdrawiam i czekam na odzew :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzień dobry Andrzeju :kwiat: .....myślę, że Strażak się zakochał :D i w końcu znalazł tego czego szukał na forum. Widocznie sam sobie poradził....nie musiałam mu pomagać :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Strażaczku czy ty jeszcze żyjesz???? :lol: :lol: :lol: