Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Buziaki i Przytulasy wskazane bo dzionki mimo że słoneczne to chłodne -czyżby pogodowa Zofija się .... spóżniła Kolorowych ,Papatki i dla Pracusiów łagodnego zderzenia z rzeczywistością
U mnie słonecznie i ciepło..i chyba idzie zmiana pogody...bo jak mówi Princi cała konstrukcja mnie boli... ale nic glowa do góry i pierś do przodu...myśleć pozytywnie i będzie dobrze..
Dlatego te Buziaki- fakt wirtualne ale dodają energii bo samopoczucie fatalne i współczuję wszystkim Meteoropatom Małgosiu bo jestem w tej grupie i wiem o czym piszę ,Pozdrowienia, Serdeczności i Buziole Przesyłam na mimo wszystko Miły dzień