Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień Dobry Wszystkim razem i każdemu z osobna U mnie dzisiaj dzień pochmurny to się zabrałam za okna i firanki..i tak pół dnia zeszło a końca nie widać Od jutra znowu nas czekają mecze...tym razem Panie zawalczą
Miłego poniedziałku z uśmiechem i bez kłopotów i zmartwień
Dzień ze zmienną i dynamiczną pogodą i wielkimi skokami temperatur- współczuję tym reagującym ,ale chyba tym romansującym to nie przeszkadza to i dobrze bo coś się dzieje ,Kolorowych i Spokojnych bez żadnych anomalii pogodowych, a z rana aromatycznej małej czarnej i co nie co u Małgosi zapodanego, Papatki
Dzień dobry ,poranna zmiana
Ostrzeżenia pogodowe ,spokojna noc ,bez opadu deszczu
Po kuracji ,zaległości w domku ,po nieobecności
Wczesny poranek ,zapowiada się pogodny dzień
Sezon truskawkowy trwa ,w cenie rarytas
Hello nocne marki ,cisza w eterze
Miłego spokojnego pogodnego dnia ,pozdrawiam https://www.bing.com/videos/search?q=yu ... &FORM=VIRE
Jak zwykle pyszności i aromatyczna kawa na początek dobrego dnia i mam nadzieję że teki był ,Pozdrowienia, Serdeczności i Miłego Popołudnia i Wieczoru z Pozytywnym wynikiem meczu, Buziaki