Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
jagoda_6765 pisze:Dzien koncze z numerkiem 366 wiec nadal czekam pozdrawiam.
Witam Jagoda to juz jestes prawie na mecie ale ten okres jest najbardziej stresujący
życzę Tobie wymarzonego miejsca bo termin będziesz miała super
u mnie na dzisiaj to 31numer
Pozdrawiam
Witam Jagoda to juz jestes prawie na mecie ale ten okres jest najbardziej stresujący
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Hej Krychna masz racje termin bedzie super tylko sama nie wiem gdzie bym chciala pojechac .pozdrawiam
Witam, czy możecie napisać, ile czasu będę w zawieszeniu ( w weryfikacji ) w wyszukiwarce? Mój wniosek w połowie kwietnia został odesłany z przychodni z powrotem do mazowieckiego NFZ ?Udanego dnia życzę wszystkim oczekującym:)
Witaj Lisa,
Mój wniosek około miesiąca był w zawieszeniu po weryfikacji, ale numerki cały czas spadały.
Nie martw się teraz na Mazowszu i tak po kilkanaście numerków dziennie spada, "bryndza" jednym słowem. Ja mam nr 935 i ciągle w kolejce jestem.
Pozdrawiam
E w a pisze:Witam z numerkiem 796 .
Jagoda, Ty już tuż tuż . Czekam niecierpliwie na Twój przydział i trzymam za Ciebie mocno kciuki .
Pozdrawiam
Bardzo dziekuje Ewa za kciuki ale otworz je czasem by sprawdzic swoj numerek. Sama jestem ciekawa gdzie Ciebie zesla i kiedy a moze w jednym czasie pewnie bylo by fajowo.pozdrawiam
Witam w chlodny poranek po wielkiej ulewie, dzis jak narazie 15 numerkow w dol ale czasem rano spadnie a juz potem przybywaja odrzuty pocieszymy sie na koniec dnia o 16 , pozdrawiam niecierpliwie oczekujacych glowa do góry bedzie dobrze .