Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie wczoraj lało cały dzień , dzisiaj sporadycznie , ale wieje niesamowicie . piękny przypływ wzburzonej fali , kocham taki widok.... to nic ze piasek dawał mocno po oczach , stałam i podziwiałam .... plaza prawie cała pod wodą
Kuracjusze i wczasowicze mają sztormową pogodę- jedyne co w tym dobre to duża zawartość jodu-podobna jak na wiosnę i jesienią- mniej sztormów,wiatru i deszczu a więcej słońca życzę i Pozdrawiam,a dla tych którzy już kierują się w objęcia Kolorowych,Papatki
Dzień dobry .
Nareszcie ,pogodny słoneczny dzień
Wszyscy ,oczekujemy pogody ,może obecna pogoda tak pozostać
Wyjazdy oczekują ,jedni na kuracji ,inni w domu ,jeszcze inni w pracy
Takie live ,życie kołem się toczy
Okna firanki po deszczu ,oczekują mycia
Hello nocne marki ,pogodnego dnia ,pozdrawiam. https://www.youtube.com/watch?v=lLAmdfWrlag
Słoneczne dzień dobry.
Wreszcie...... upragnione słoneczko. Po lekkim śniadanku..... to z przyjemnością można zajrzeć do ogrodu. Wypić na tarasie zieloną herbatę, a potem sprawdzić co trzeba przeplewić i które plony należy zebrać. Okna..... no cóż schodzą na plan dalszy.
Pozdrawiam cieplutko i fajnego dnia wszystkim życzę
Dzień dobry .
Pogodny ,słoneczny dzień ,nareszcie pogoda
Sobota ,weekend w domku
Ewaszka nie uciekną ,ale taka potrzeba
Sobotnie prace zakończone ,czas na weekend
Poniedziałek ,szlaki górskie oczekują
Spokojnego ,pogodnego dnia , dużo wypoczynku ,pozdrawiam.
Witam,Lato wróciło i niech pozostanie jak najdłużej.
Pozdrowienia,Serdeczności , Buziole Przesyłam i Życzę abyście wykorzystali tą wspaniałą pogodę do wypoczynku. a puki co to Kolorowych,Papatki