Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
asia13 pisze:Podpowiedzcie mi kiedy złozyć wniosek ,żeby wyjechać w maju 2017.Czy już teraz w styczniu czy w lutym?
Asiu nasz fundusz liczy 18 miesięcy od daty ostatniego przyjazdu z sanatorium,np: listopad 2015 + 18 = maj 2017
Ale czasami dostajemy skierowanie po 19-20 miesiącach pozdrawiam
Ja ostatnio z pulmonologi dostałam okres oczekiwania 16 m-cy,a dostałam po 15 miesiącach .Ciekawa jestem czy nadal tyle się oczekuje? Moja koleżanka z reumatologii 18 miesiecy a pojechała po 16.
asia13 pisze:Ja ostatnio z pulmonologi dostałam okres oczekiwania 16 m-cy,a dostałam po 15 miesiącach .Ciekawa jestem czy nadal tyle się oczekuje? Moja koleżanka z reumatologii 18 miesiecy a pojechała po 16.
Na schorzenia narządu ruchu,jest najwięcej chorych i pewnie dlatego dłużej się czeka Gdy jechałam pierwszy raz to już po 16 miesiącach dostałam skierowanie.Poza tym nieodgadnione są decyzje NFZ
Zgadzam się z Tobą Danusiu , że "nieodgadnione są decyzje NFZ " . Dostałam skierowanie po 22 miesiącach od ostatniego pobytu ( neurologia) . Pierwszy raz jestem z kolejki wcześniej miałam poszpitalne. Zwróciłam , teraz czekam na przydział , na razie nie wiem na kiedy dostanę, w przeglądarce mam status oczekujący na miejsce i termin , pisma oficjalnego z NFZ na razie nie otrzymałam .