Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dłoni

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dło

Post autor: Celinka52 »

Ja mam jeszcze jeden powód- dzien w dzien do pracy autem, chce troche od niego odpocząc. tam , na miejscu liczę na rowerowe i piesze wypady, bo ponoc jest gdzie pochdzić i pojezdzic rowerem. a poza tym- Betina ma rację! może będą zmotoryzowani w towarzystwie, a jak nie- to przezyjemy bez auta 3 tygodnie, wcale nie będę za nim tęsknic, chociaz oczywiście Asia będzie miała fajniej dojechac i wrócić, zazdroszczę ci Asiu, że mozesz zapakowac auto po dach i nie będziesz musiała sie przesiadać, ale damy wszyscy radę. :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Beti, użyj swojego uroku......i pani kierownik....Twoja :lol: tzn. pokój załatwiony ;)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Dziewczynki, ja poniekąd jestem zmuszona jechać autkiem na inne środki lokomocji jeszcze się nie nadaję....i jeszcze bagaż :roll: nie dałabym rady :?
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

asiulek pisze:Beti, użyj swojego uroku......i pani kierownik....Twoja :lol: tzn. pokój załatwiony ;)
Postaram się w miarę mozliwości :lol:
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

asiulek pisze:Dziewczynki, ja poniekąd jestem zmuszona jechać autkiem na inne środki lokomocji jeszcze się nie nadaję....i jeszcze bagaż :roll: nie dałabym rady :?
wiem Asia i dlatego super, że mozesz pojechac autkiem, nie będziesz od nikogo zalezna,a my z Betiną damy radę, umordujemy sie na pewno troszkę, ale wszak tam odpoczniemy- 0 gotowania, 0 mycia garów, okien, w Ciechocinku ponc zawsze jest niedziela, czyli taki 21 dniowy weekend bardzo mi sie przyda i Wam tez :kwiat:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Celinka52 pisze:
asiulek pisze:Dziewczynki, ja poniekąd jestem zmuszona jechać autkiem na inne środki lokomocji jeszcze się nie nadaję....i jeszcze bagaż :roll: nie dałabym rady :?
wiem Asia i dlatego super, że mozesz pojechac autkiem, nie będziesz od nikogo zalezna,a my z Betiną damy radę, umordujemy sie na pewno troszkę, ale wszak tam odpoczniemy- 0 gotowania, 0 mycia garów, okien, w Ciechocinku ponc zawsze jest niedziela, czyli taki 21 dniowy weekend bardzo mi sie przyda i Wam tez :kwiat:
Co racja to racja :lol: .W każdej sytuacji,położeniu są plusy i minusy i oby na naszej kuracji było ich jak najmniej :serce:
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2016 22:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: AgaC »

Dziękuję Dziewczyny :kwiat:
Bardzo się cieszę, przede mną całe 24 dni relaksu:) Pogoda zapowiada się cudnie, walizki spakowane, rodzina zabiera mnie na pożegnalny obiad do restauracji - no żyć nie umierać; )
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

AgaC pisze:Dziękuję Dziewczyny :kwiat:
Bardzo się cieszę, przede mną całe 24 dni relaksu:) Pogoda zapowiada się cudnie, walizki spakowane, rodzina zabiera mnie na pożegnalny obiad do restauracji - no żyć nie umierać; )
super Aga a naładuj kumulatory na dłuuuugi czas i wspnialego odpoczynku :kwiat:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A ja robię niedzielny obiadek :lol: :kwiat: bo uwielbiam gotować i na wyjeżdzie będzie mi brakowało kuchni :serce:
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2016 22:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: AgaC »

Ja wczoraj spędziłam cały dzień w kuchni bo gotowałam rodzince kilka obiadów na pierwsze dni mojej nieobecności. Później beda musieli sobie radzic sami :)Ale ja niezmiernie się cieszę, że odpocznę od garnków
ODPOWIEDZ