Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Basia71 .Dziś wysłano moje skierowanie do weryfikacji,numer wczoraj miałam 12065. W styczniu kolejka przesuwa się trochę wolniej niż w grudniu. Czy ktoś tu zagląda? Pozdrawiam.
Witaj Wanda Ja od czasu do czasu zaglądam Faktycznie przystopowała ta kolejka w styczniu. Ty choć już do weryfikacji Napisz jak dostaniesz przydział jaki miałaś wtedy numer miłego dnia
Zaglądam zaglądam na ile czas pozwala... Dziękuję Wanda za informację; poprzednio gdy złożyłam dokumenty po weryfikacji bardzo szybko ( chyba po miesiącu )miałam już przydział . Tak czy inaczej masz już z górki i ten dreszczyk podniecenia gdzie dostaniesz przydział ... Życzę jak najlepszego przydziału.. dobrego dnia
Zawsze dostawałam poleconym na miesiąc przed terminem wyjazdu .
Na dzisiaj mam numerek 36743 jeszcze przede mną d ł u g a kolejka , w/g plany wypadnie mi na koniec października , ale od września będę próbowała dzwonić o zwroty ....może ....może . Pozdrawiam