andrzej1955 pisze:Witam,piszecie o różnych rzeczach-strojach,detalach-nie będę się rozwodził-wszyscy przecież wiedzą i widzą co piszą

ale nikt-chyba że mi to umknęło- o seksapilu i perfumach-nie mylić z codzienną higieną

którymi powinny pachnieć-Te z tytułu i ta brzydsza płeć-takie jest moje skromne zdanie

nie wyobrażam sobie prawdziwej Kobiety-a zwłaszcza tej dojrzałej-jak w tytule-która by nie używała i otaczała się aureolą zapachową która jest zwieńczeniem tego w co jest ubrana i jak się zachowuje-chyba że takie dinozaury jak ja już nie są na......TOPIE-ale ja swojego zdania nie zmienię-konserwatysta z wieloletnim doświadczeniem

Pozdrawiam

Tak Czcigodny Nasz Andrzej podniósł ważny aspekt Wszak nie tylko Szata zdobi płeć Piękna ,ale i unoszący się wokół Niej subtelny aromat:)
Zdarza się ,ze nie wszystko idzie w parze podobnie jak i u płci brzydkiej .
Ja jestem długowiecznym Fanem męskiego coraz rzadziej spotykanego zapachu Jakim jest nasz rodzimy....... BRUTAL -wszak do Brutal pasuje tylko Brutal .. Podobnie jak do Pani..X Pasuje zapach Pani Walewska
Oczywiście to taki żarcik na potrzeby portalu
Ale bez względnie miło jest gdy prócz stosownego ubioru może i niezbyt pruderyjnego fajnie jest gdy Osoba z która mam przyjemność Pięknie pachnie oczywiście w miarę opcji finansowych ale z drogie strony w wielu Sklepach mozna dobrać ładny zapach nieraz za równowartość kilku paczek papierosów