I Po Turnusie, Wspomnienia...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: I Po Turnusie, Wspomnienia...

Post autor: forumowicz »

Florka - jestem ciemny ;) czemu Ty mi odpisujesz :?: :roll: :mrgreen: bo co Ty masz wspólnego z towarzstwem Zdarka w Polanicy :?: :shock: :roll: :mrgreen: i czemu się tłumaczysz :?: :shock: :roll: .. tłumacza sie winni :P
Czyzbyś Ty była ta , dojezdżajaca na weekend :?: :shock: :mrgreen:

Co do wyjazdów komercyjnych masz rację ;) sam z takich korzystam :D czekać prawie 30 miesięcy na przydział , to kosmos :roll: :mrgreen:
forumowicz

Waldku przy mnie nie musisz udawać głupszego niż w rzeczywistości. Chyba tyle w temacie, który niepotrzebnie zacząłeś drążyć. Nie mam nic do ukrycia, tłumaczyć się nie muszę. Jak zajdzie taka potrzeba to raczej nie tutaj...😁
Zresztą...jak znam Darka odpisze w swoim stylu.😋
forumowicz

Florka - a czy ja Cię proszę o tłumaczenie :?: :?: :?: :shock: i co ja niby drążę :?: :roll: .. a poza tym , co Ty masz wspólnego z pobytem Zdarka w Polanicy :?: :mrgreen:
Wchodzisz w temat i masz do wszystkich(mnie) pretensje :mrgreen: niczego nie drążę :roll: odpisałem tylko Zdarkowi :) , a Ty weszłaś pomiędzy nas i masz jakies pretensje :shock: :mrgreen: czyżbyś to ty odwiedzała Zdarka weekendowo w Palanicy :?: :roll: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :shock:
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2019 14:07 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowicz

Waldeklat45 pisze: 17 kwie 2019 10:01
Zdar-ek1 pisze: 08 sty 2019 12:22 i Towarzystwo Wyjątkowe. ;)
Żal było wracać. :)
Towarzystwo na cały pobyt , czy tylko weekendowe :?: ;) :P
Hej,Waldeklat45 Toważystwo było jak zawsze Wyjątkowe, na cały pobyt, ponieważ ja mam takie zawsze.
Popytaj. To Umiesz robić, po cichu. Jak mnie pamięć nie myli ;)
Szkoda, że nie było tam Ciebie, Miałbyś dużo ruchu, atrakcji... Przede wszystkim to górskie powietrze o 6.00 rano, wspaniałe.
A jak dotlenia, cudowne uczucie.
Jeśli chodzi o atrakcje, to tylko kwestia podejścia do życia, tego czy Jesteś w stanie podejmować decyzje, typu jadę dziś tu, czy tam.
Byleby nie siedzieć, nie patrzeć co, kto, i gdzie?
Odpowiednie nastawienie do życia, i nie ma problemu ani z doborem Towarzystwa i atrakcji na cały turnus.
Spoko, Nauczyłbyś się.
A na dodatek jak przebywanie z ludźmi, uczy. Od Każdego można się czegoś nauczyć, chociażby dobrych manier, panowania nad emocjami, i tego co najważniejsze, ogłady i poczucia wartości do samego siebie, bo niedługo Będziesz bał się własnego cienia.
Popatrz, napisałem o swoim turnusie, co prawda niewiele, ale coś napisałem. A co najważniejsze nie brałem pod uwagę tego, że Ktoś wyskoczy z
jakimś tekstem na poziomie przedszkola.
Waldek, to ważne, Sam za to wszystko zapłaciłem. Mam nadzieję że to Rozumiesz...Jeśli Masz jakieś pytania...to śmiało.
I powiem jeszcze raz, było cudownie, wspaniałe towarzystwo przez cały pobyt.
Żal było wracać, czego Każdemu życzę. :)
Pozdrawiam
forumowicz

Z-Darku ... rozumiem cie doskonale :D sam wybieram sie na taki pobyt w lipcu w Kołobrzegu w Chalkozynie - mam nadzieje , ze będe go wspominał tak miło jak Ty swój :)
Pozdrawiam :)
forumowicz

I na tym zakończmy temat.
forumowicz

Weszłaś w dyskusję pomiędzy mnie i Zdarka ;) .. no ale , rozpoczęłaś i to i masz prawo zakończyć ;) wszystkiego dobrego :kwiat:
forumowicz

Waldeklat45 pisze: 17 kwie 2019 14:03 Florka - a czy ja Cię proszę o tłumaczenie :?: :?: :?: :shock: i co ja niby drążę :?: :roll: .. a poza tym , co Ty masz wspólnego z pobytem Zdarka w Polanicy :?: :mrgreen:
Wchodzisz w temat i masz do wszystkich(mnie) pretensje :mrgreen: niczego nie drążę :roll: odpisałem tylko Zdarkowi :) , a Ty weszłaś pomiędzy nas i masz jakies pretensje :shock: :mrgreen: czyżbyś to ty odwiedzała Zdarka weekendowo w Palanicy :?: :roll: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :shock:
Nie Waldek.
To ja zacząłem temat, i Pozwolisz czy nie, to ja go zakończę.
Nie byłem pewien, ale spodziewałem się jakiś chorych insynuacji, ludzi Którzy zaglądają na Forum tylko po to aby wyłapać jakiś temat, by zaraz
zahaczyć go, i pohasać sobie. Przyniosło Ci ulgę? Po co ta ironia w pytaniach, skoro Wiesz Ty i wielu na Forum że Przyjaźnię się z Florką od wielu miesięcy,Spotykamy się razem w wielu miejscach sami i z naszymi Rodzinami.
Tyle było już na ten temat pisane, że najbardziej ograniczony umysłowo człowiek by to ogarnął.
Proponuję Ci, Znajdź sobie Takiego Przyjaciela czy przyjaciółkę, jeśli Potrafisz abyś nie Musiał w taki sposób jak dziś okazywać Swoich emocji. Ok?
To był mój prywatny turnus, podzieliłem się wrażeniami i proszę o zakończenie tematu.
Chyba że potrzebujesz wyjaśnień na swoje ostatnie pytanie, które widnieje powyżej.
I Ogarnij się, bo nie tędy droga do chociażby dobrej znajomości, o Przyjaźni nie wspomnę.
Pozdrawiam i życzę udanego pobytu nad morzem.
forumowicz

A czy ja wspominałem o chorych insynuacjach :?: :roll: raczej nie ;)
Poza tym Darku - tylko winni się tłumaczą ;)

Jedno Ci napiszę - jesteś ok :)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 260 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »