Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ojejku znowu ktoś z forum dostał skierowanie. Też tak chcę. Szczególnie gdy zbliżają się święta ,tyle roboty, że chciałoby się wypocząć i rehabilitować
Witam! A mnie coraz mniej do śmiechu odesłałam tydzień temu skierowanie po weryfikacji z powrotem do NFZ z potwierdzeniem odbioru.Do teraz nie mam tego potwierdzenia a w przegladarce nadal widnieje napis: skierowane zwrócone do lekarza itd. i co? nie wiem czy doszło ? czy co się dzieje? Będę musiała tam zadzwonić ...może wtedy dowiem się czegoś konkretnego.Pozdrawiam milutko
Witam stokrotko, czekałam 4 tygodnie na zmianę statusu w przeglądarce, z tym że miałam potwierdzenie mojego lekarza o odesłaniu skierowanie do NFZ.
Mam nadzieję, że i w Twoim przypadku tak będzie. Pozdrowienia
cześć
Stokrotko ja również tak jak Yoko czekałam ok m-ca na zmiane statusu w przegladarce....a sama odsyłałam po weryfikacji do NFZ .
...nie martw sie napewno sie doczekasz.Pozdrawiam.
Yoko 91 -renialek ! dzięki Wam za info... poczekam jeszcze troszkę.Czekałam 18 msc. to poczekam nadal.Napiszcie mi proszę ,jak długo czekałyście na skierowanie po weryfikacji.Słyszałam że do 2 msc dostaje się skierowanie -ale to tylko słyszałam od osoby u której tak było.Dzięki -pozdrowionka
Witam, ja po weryfikacji czkałam miesiąc, a po miesiącu jakie było moje zdziwienie, gdy zobaczyłam przydział do sanatorium. Tak że i w Waszym przypadku może być tak samo, tym bardziej że kolejka nabrała szybkości.
Teraz jest zima i dużo ludzi szczególnie starszych rezygnuje z wyjazdu, dlatego teraz można szybciej załapać się ze zwrotów.
Pozdrawiam i życzę szybkiego wyjazdu do wymarzonej miejscowości.
stokrotko,po weryfikacji wróciłam do kolejki oczekujących upłynęło już ok 1,5 miesiąca.
Na razie status w przeglądarce się nie zmienił, ale numerki spadają w szybkim tempie. Pozdrowienia
Stokrotko.
Weryfikacje miałam po 18 m-cach tzn. pod koniec sierpnia ,następnie ok.1m-ca czekałam na zmiane statusu w przeglądarce na oczekujace na skierownie do sanatorium....i myślałam ,że za m-c czy 2 dostanę przydział a tu mineło 3 i pół m-ca
a wyjazd mam po 23 m-cach ...jak przyjade to bedzie równo 24 miesiące bo... czekałam od 14 lutego 2011.Tyle wyliczeń hi.hi.
Pozdrowionka .Trzymajcie się dziewczyny.....