Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
danusia57 pisze:Bubus2 jak dostaniesz skierowanie,to pochwal się na forum pozdrawiam
mowilem Ci ze bedziesz jedna z pierwszych ,09.03.2016 Polanczyk AMER-POL Bylem tam w 2012 bardzomilo wspominam pobyt teraz szukam kogos kto mnie tam zawiezie ale to na innym forum .Pozdrawiam
Super że jesteś zadowolony ze skierowania w Polańczyku byłam komercyjnie,w porze letniej, lubię małe miejscowości do odpoczynku Jedziesz w marcu to pogoda jest nie do przewidzenia pozdrawiam
danusia57 pisze:Super że jesteś zadowolony ze skierowania w Polańczyku byłam komercyjnie,w porze letniej, lubię małe miejscowości do odpoczynku Jedziesz w marcu to pogoda jest nie do przewidzenia pozdrawiam
mi sie tez polanczyk podoba,bylem tam rowniez prywatnie po dwoch latach,pojezdzilem troche po okolicy -Cisna,Baligrod