Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wielkopolska wita dziś poniedziałek temperatura 2 C pochmurno przewidywany deszcz jeszcze nie pada wilgotność 94 wiatr zachodni
15 km/h ciśnienie biomet mniej korzystny życzę jak codziennie pogodowego samopoczucia
Wzajemnie Małgoś a u mnie też mglisto ale ponoć ciepło ...sama nie sprawdzałam bo dziś mam dzień dziecka jak to mój kolega mawia ...dziś gniję do oporu Miłego dnia