Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie dzisiaj takie widoki po za tym od czasu do czasu zawieje mocniej, ale szału nie ma. Na termometrze +5 stopni
Wczoraj kilka razy dmuchnęło, ale źle nie było. Tak jak pisze Atina, bywało mocniej i groźniej
W Białymstoku zimno, tylko 0 st. pochmurno i tak jakoś nieświątecznie, smutnawo.......dobrze, że w sercu trochę jest ciepełka Pozdrawiam wszystkich rozrzuconych po Polsce i poza też
Świętokrzyskie pogodne, niebo przejrzyste, choć bez słoneczka . Na dworze cieplutko jak na 14 grudnia. Pozdrawiam wszystkich śledzących pogodę i życzę miłej niedzieli
W południe byłam na spacerku i faktycznie było ciepło, słoneczko się przebijało, leciutki wiaterek, prawie jak wiosna szalik okazał się zbędny, rękawiczki też. Taka zima mi się podoba
Zimą wolałabym biały puch, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
U mnie też dziś była przyjemna, prawie wiosenna pogoda
Pozdrawiam wszystkich serdecznie