a powiedz mi jak u ciebie ,czy juz dowiedzialas sie wiecej na temat swojegop uzdrowiska ,czy masz juz kogos kto tez jedzie ,napisz proszeollalaola pisze:Aniu, jak widzisz na moim przykładzie w łodzkim NFZ bardzo szybko kolejeczka biegnie. Życzę fajnego miejsca i terminu.aniag pisze:godzina 11 30 a lodzkim mam 104 w dol ,do konca dnia jeszcze daleko![]()
![]()
Kolejka do sanatorium na 2015 rok
- aniag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2014 16:51
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok
-
ollalaola
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 lut 2013 13:10
- Staż sanatoryjny: 7
Dowiedziałam się bardzo dużo. I zdecydowanie pozytywnie jestem po tych informacjach nastawiona, więc oczywiscie jade. Tu na forum dostałam bardzo obiektywna ocenę Szczawna, bazy zabiegowej. A i samo sanatorium jest bardzo fajne. A więc jade i już.
I jeszcze to,że w trakcie turnusu wypadaja Świeta wielkanocne tez na ogromna zalete, bo w tym roku będą "wyjazdowe".
Pozdrawiam i obys i Ty była tak zadowolona jak ja
- asia13
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
-
ollalaola
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 lut 2013 13:10
- Staż sanatoryjny: 7
- aniag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2014 16:51
- Staż sanatoryjny: 3
Dowiedziałam się bardzo dużo. I zdecydowanie pozytywnie jestem po tych informacjach nastawiona, więc oczywiscie jade. Tu na forum dostałam bardzo obiektywna ocenę Szczawna, bazy zabiegowej. A i samo sanatorium jest bardzo fajne. A więc jade i już.ollalaola pisze:a powiedz mi jak u ciebie ,czy juz dowiedzialas sie wiecej na temat swojegop uzdrowiska ,czy masz juz kogos kto tez jedzie ,napisz prosze
I jeszcze to,że w trakcie turnusu wypadaja Świeta wielkanocne tez na ogromna zalete, bo w tym roku będą "wyjazdowe".
Pozdrawiam i obys i Ty była tak zadowolona jak ja[/quote]
no to super ze jestes zadowolona ,napewno wsystko mi napiszesz jak wrocisz ,bo ja pewnie jeszcze wtedy bede przed wyjazdem ,ale juz bede wiedziala dokad
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy