Stróze od 12 kwietnia
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Stróze od 12 kwietnia
-
MARK50
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 01 sie 2014 11:59
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 15
Tańce ,basen i zgrane towarzystwo to nie to czego oczekujemy w sanatorium.To jest tylko dodatkiem .Chyba że ZUS wysłał na siłę bo.... zwolnienie było dłuższe bo nie było możliwości odmowy wyjazdu -jednym słowem .ZUS kazał.
Poza tym, co dla jednego jest super towarzystwem dla drugiego może być wręcz odwrotnie bo....jechał odpocząć ,odstresować się a nie chodzić na imprezki.Woli ciszę i chce pobyć częściej sam.Może ma pracę taką, że wyjazd sanatoryjny traktuje jako rehabilitację i odskocznię od gwaru .
Każdy ma inne oczekiwania ,więc nie można oceniać wypowiedzi osób które zachwalają bądź negują pobyt w Stróżach czy innych sanatoriach.
Pozdrawiam zadowolonych i mniej zadowolonych
-
MARK50
- Pomocny Kuracjusz

- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Staż sanatoryjny: 3
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 6
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Staż sanatoryjny: 3
Malkontentom wszędzie będzie zle i na wszystko będą narzekaćasiulek pisze:Byłam w sanatoriach kilka razy i z NFZ i ZUS, zawsze mam pozytywne nastawienie do wyjazdu i nigdy nie było tak żebym płakała. Fakt, zdarzało się, że nie z wszystkiego byłam do końca zadowolona.....ale, to przecież trzy tygodnie, trzeba szukać pozytywów, malkontentom wszędzie będzie źle....w zeszłym roku dostałam Szczawno...ile ja się nasłuchałam złego....a tu niespodzianka...było super, pod każdym względem. Kiedy w tym roku ZUS zaproponował mi kilka opcji wyjazdowych....bez zastanowienia wybrałam Szczawno, Mark optymista
cieszę się, że Twój pobyt w Stróżach, mimo wielu mało pochlebnych opinii jest udany
Życzę Ci pięknej pogody ciągu dalszego przyjemnych przeżyć
-
MARK50
- Pomocny Kuracjusz