Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Konkretni Forumowicze już się pakują i odliczają godziny do wyjazdu, inni tylko kibicują
Prognoza pogody dla małopolski mnie przeraziła i po latach spakowałem kalesony bo zrobiło mi się zimno...
Jednak wystarczyło tylko wejść na Forum i zobaczyć tą gorącą dziewczynę z długimi nogami i już jest cieplej
Jutro takie dziewczyny będę mijał stojące przy trasie i niestety, nie będą to Forumowiczki
Marku, Marku... Niedowiarku!
Takie dziewczyny z długimi nogami są właśnie w Szczawnicy! Forumowiczki, czy też nie... sam zobaczysz...
Jedź ostrożnie! Czekamy...
Pogoda nie rozpieszcza
Monia zmusiła mnie do kupna butów w ostatniej chwili bo mówi , że nie będzie mnie zbierać w obcasach z chodnika
Ale zobaczycie zaraz nam zaświeci słoneczko jak się rozkręcimy
grazynamackowiak pisze:Super imprezowego w Papierniku
Wracajcie z naładowaną energia ,potrzebna z szarą rzeczywistością
Odezwijcie się po powrocie ,pozdrawiam
Długonoga Dziewczynko, która nam kibicujesz - popracuj nad sensem i merytoryką Twoich wypowiedzi.
W wolnym czasie przypomnij sobie zasady poprawnej interpunkcji i pisowni w języku polskim.
Zamiast kibicować wsiadaj w auto i przybywaj do Szczawnicy...