Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mixiu co Ciebie przystojniaczku tak zebrało na wspomnienia ,marzenia ,refleksje Ja piszę pamietnik ,może kiedys opublikuję ,pierwszy egzemplarz będzie dla Ciebie
Od 2 lat często czytam forum i kojarze wiele osób.W maju byłam w sanatorium razem z mamą i dowiedziałam się że akurat w tym samym czasie bedzie 2 facetów z forum.Byłam ciekawa jak wyglądają.Jednego z nich widywalam codziennie,ale dopiero gdy pojawili się razem na tańcach to wtedy wiedziałam że to oni.Byłam pełna szacunku bp takie CIACHA bawili się z niepełnosprawnymi dziewczynami o sprawili że te były szczesliwe i uśmiechnięte choć wcześniej widywalam je smutne.Jeszcze są prawdziwe dżentelmeni.
Kruszynka pytała Mixa co go tak zebrało na zwierzenia- zapomniała w tym cudownym Kołobrzegu co zapowiadają Majowie- Mix robi ...rachunek, pozdrawiam , co do przygód to na pewno więcej usłyszeć ich nożna w scisłym gronie przy jakimś napoju rozprężającym i poprawiającym pamięć a u niektórych powiększających........wyobrażnię