PRZYGODA w SANATORIUM !!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: PRZYGODA w SANATORIUM !!!

Post autor: forumowicz »

Coś nic ciekawego nie dzieje się w sanatoriach ? Kuracjusze tacy grzeczni ? :roll:
forumowicz

Zguba się znalazła :roll: :) :)
forumowicz

Kruszynko..,masz miałaś z pewnością wiele przygód podczas swoich pobytów. A jaka była ta pierwsza ? Podobno pierwszy pobyt utrwala się na zawsze. ;)
forumowicz

Mixiu co Ciebie przystojniaczku tak zebrało na wspomnienia ,marzenia ,refleksje ;) :lol: Ja piszę pamietnik ,może kiedys opublikuję ,pierwszy egzemplarz będzie dla Ciebie :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

:) "Złą opinię wyrabiają przygodnym romansom ci, którym nie udało się ich przeżyć." ;) :lol:
Bu-ba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 lis 2012 19:27

Post autor: Bu-ba »

Oj tak, tak, święta racja !!!
forumowicz

Od 2 lat często czytam forum i kojarze wiele osób.W maju byłam w sanatorium razem z mamą i dowiedziałam się że akurat w tym samym czasie bedzie 2 facetów z forum.Byłam ciekawa jak wyglądają.Jednego z nich widywalam codziennie,ale dopiero gdy pojawili się razem na tańcach to wtedy wiedziałam że to oni.Byłam pełna szacunku bp takie CIACHA bawili się z niepełnosprawnymi dziewczynami o sprawili że te były szczesliwe i uśmiechnięte choć wcześniej widywalam je smutne.Jeszcze są prawdziwe dżentelmeni.
forumowicz

o widzę że jesteśmy śledzeni.pozdrawiam Cię Malina.jedziesz do Kołobrzegu w styczniu?
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Kruszynka pytała Mixa co go tak zebrało na zwierzenia- zapomniała w tym cudownym Kołobrzegu co zapowiadają Majowie- Mix robi ...rachunek, pozdrawiam :lol: :lol: :lol: , co do przygód to na pewno więcej usłyszeć ich nożna w scisłym gronie przy jakimś napoju rozprężającym i poprawiającym pamięć a u niektórych powiększających........wyobrażnię :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

I co z tego , że Mix zrobił rachunek jak i tak rozgrzeszenia nie dostał ;) :)
ODPOWIEDZ