Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Maryann pisze: 08 lip 2021 12:27
Miriam to nawet chyba nie umie jeździć na rowerze Motorem to tak, lansuje się.
Otóż wyobraź sobie że umiem. Ostatnio zjechałam na rowerze czerwoną trasą z Szyndzielni pomijam fakt że dopiero w drodze dowiedziałam się że to czerwona no ale nie bardzo się mogłam wrócić kolano tylko trochę się starło
Maryann jeśli jednak zdecydujesz się pojechać rowerem to ja Cię będę bardzo wspierać....nawet Ci te walizki zawiozę
Mary Ann
Ustalone wg Google maps całe 15 godzin 10 minut jazdy rowerem dla laika
Całe 285 km
Miriam obiecała dowieść -KREACJE
Felice zabezpiecza -przejazd jako Serwis
Ja postaram się ,aby opatrzność CZUWAŁA
Pamiętaj Najtrudniejszy jest Pierwsze 100 km
Póżniej pójdzie z Górki
Pamiętaj gdy Ogłsimy Oficjalnie że Postanowiłaś Samodzielnie dojechać na rowerze to po drodze CZEKA na Ciebie Wielu Formowiczów dopingujących .
Pamiętaj masz praktycznie bardzo nizinny przejazd różnica wzniesien na trasie to tylko 515 m
A dniu Przyjazdu obiecuje malutki Festyn z Beczką Prosseco
ZenekM197 pisze: 07 lip 2021 23:21
Miejsca parkingowe Na parkiecie Wystarczą wygodne buty
Oj Zenku
Gwarantuję Ci że już w chwili otrzymania Vochera na pobyt sanatoryjny sprawdzane było miejsce gdzie można wykonać zabiegi w przedziale czasowym 18,30- 21,45.
Generalnie zastanawiam się Dlaczego .
A byłem kilkukrotnie Świadkiem Babcia Musiała być w pokoju o 21,55 a jej Wnuczka szła na dyskotekę -
Jedna była w Sanatorium
Druga na Obozie
Obie w Kołobrzegu.
Wiem zdaję sobię sprawę że Jedziemy się Kurować ,Rehabilitować
No ale na Miłość Boską mamy XXI Wiek
Ludzie na wycieczki latają w Kosmos
A Polsce -Nadal dyrektywa z lat 50-tych że w Sanatorium Kuracjusz ma być o 22 w Łózku.
Oficjalnie Nawet nie może wyjść na wschód słońca
Bo obiekt otwierany jest od 6 rano
Darku, faktycznie trzeba się podporządkować, jak się nie jest prywatnie, gdybyś opłacił pobyt na 200 procent gwarantuję, że wyjścia i powroty nocne byłyby możliwe i to bez problemu. Chociaż tak naprawdę nie wiem czy klimat byłby taki sam. jak w ramach NFZ. Takie powroty i zbiórka, żeby wejść razem z grupą do sanatorium ma też dobre strony.
Witam,najnowsze informacje z Krynicy Zdrój, jeżeli chodzi o rozrywkę, jest rewelacyjnie,dużo ludzi w różnym wieku,dancingi w wielu miejscach/przybyły dwa nowe/ takie mam informacje na dzisiaj od znawców tematu. Pozdrawiam
Max,
Wczoraj Koleżanka dzwoniła do mnie z sanatorium i powiedziała mi, że bawi się na parkiecie w Nałęczowie. Jest na rehabilitacji i przy okazji zajrzała tu i tam...
O szkoda że dziś Takie postanowienie .
Gdybyś zaczęła Marsz czy Biegi 2-3 miesiące wcześniej to może Byś załapała na Olimpiadę w miejsce Tej wschodzącej Gwiazdki Swobody.
Zaraz zaraz niech skojarzę
Rower był 12 km w jedną stronę do pracy
Teraz marsz -bieg
Czyli w Kurorcie trening na Basenie
I jak wypisz wymaluj Widzę Cię we wrześniu w Kołobrzegu na Mitingu Triatlonu
2 km pływanie w morzu, 20 km bieg i 40 km rower