Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie taki bliski ponad miesiąc . ostatnim razem dostałam ok. 2 m. przed wyjazdem, zdążę się wyszykować , tylko o samym ośrodku jest bardzo mało wiadomości. Poczekam morze ktos napisze.
ela-ela...pytasz o pomorski NFZ ,wczoraj mój ojciec dostał informację w przeglądarce internetowe,że wyjeżdża 15 lutego czyli 5 tygodni przed wyjazdem.Pozdrawiam
Witam wszystkich oczekujacych i juz przydzielonych hahah.Proszę o info kogoś z Mlopolskiego NFZ -przy którym numerku dostał powiadomienie na przegladarce o skierowaniu do sanatorium 21 dniowego
witam ! mam numerek 25747 wniosek składałam w październiku 2011 roku NFZ śląsk ,z tego co się dowiedziałam to na wrzesień -październik będę miała przydzielone ale napisałam prosbę o przydzial w lipcu moze się uda .Poczekam sobie tu z Wami będzie mi razniej Pozdrawiam