Jutrzenka Wieniec Zdrój od 1.07 do 16.07.2023

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Jutrzenka Wieniec Zdrój od 1.07 do 16.07.2023

Post autor: dani888 »

:shock: Irdan , do wyjazdu pozostało tylko trzy dni ! :) . Liczę od jutra bo w sobotę świtem w drogę .
Nie pakowałam się ale muszę jeszcze załatwić w tym tygodniu kilka spraw i kupić coś nowego :) .
Ponoć Was ze skierowaniem z ZUS-u będą przyjmować na poziomie -1 . Ale może coś zmienić się w tym czasie , okaże się na miejscu . Dobrej nocki i do miłego...
irdan
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 cze 2023 21:19
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: irdan »

Czyli ci z zus-u to do piwnicy? :D Ja tez jeszcze muszę parę rzeczy załatwić a dzisiaj na pewno nie będę się pakował bo mam małą imprezkę wyjazdową więc z pakowania nici :D ale w końcu jest jeszcze dwa dni :)
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wchodzę późno bo sytuacja wyjątkowa :roll: , chciałam już iść spać ale zanim co to buszuję w necie .
Mam nadzieję , że imprezka wyjazdowa udała się :) .
A w podziemiach w upały jest chłodniej więc to byłby plus :lol: ;) .
Ale to wiadomość , która lada dzień może zmienić się więc jakby co , nie miej do mnie pretensji .
Jeszcze tylko dwa dni a zamilkli nam pozostali przyszli kuracjusze .
Pakują się ? :) Dobrej nocki .
irdan
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

No i jutro już ten czas żeby odkurzyć walizkę :D podpompować koła no i w sobotę w drogę :D
maciek65
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 maja 2023 14:04
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: maciek65 »

Witajcie Panie i Panowie
To już ostatnie moje słowa przed wyjazdem. Odliczam już godziny bo zaplanowałem sobie, że będę na miejscu około dziewiątej.
Mam jeszcze dziś do skoszenia trawę wkoło domu, przygotowanie auta do drogi oraz dopakowanie rzeczy. Sprawy w firmach pozamykane, choć biorę komputer żeby w czasie wolnym trochę popracować. Mój pobyt w sanatorium ma mi naładować "akumulatory" do dalszego działania w życiu ale mimo to gdzieś będę myślał o pracy lub praca myślała o mnie. Plan mam taki, że na wszystko muszę znaleźć czas. Zabiegi są najważniejsze potem dobra zabawa i wypoczynek na na końcu praca. Po przyjeździe i założeniu ewidencji kupuje bilet na sobotni wieczór taneczny. Szkoda marnować czasu, trzeba żyć tu i teraz i nie odkładać niczego na potem. Pozdrawiam Wszystkich kuracjuszy i mam nadzieje, że z niektórymi będzie i dane spędzić miłe chwile wspólnego pobytu.
irdan
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Rozumiem że chcesz chyba jechać nocą. W sumie to niezły pomysł (mniejszy ruch na drodze). ja mam zamiar wyjechać ok. 5-tej i dotrzeć w okolicach 10-tej. W takim razie spokojnej jazdy i szerokości :D
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobry wieczór . Prawie jestem spakowana , dodzwoniłam się do kierowcy Hopera , chyba wszystko mam a jak i nie to na miejscu dokupię . Widzę , że panowie zwarci i gotowi , Onka tylko milczy :) .
Irdan , Ty też kupujesz bilet na wieczorek sobotni ? Bo Maciek kupuje , nie wiem co mam zrobić jak tak :roll: , poza tym nie wiem też czy spotykamy się czy każdy zostaje incognito :? .
Jeśli dziś nikt niczego nie napisze to życzę szerokiej drogi Panowie :) .
Będziecie wcześniej ode mnie bo ja dopiero około 13-ej , pozdrawiam , spokojnej nocki :D .
irdan
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

To na wieczorek nie mozna tak po prostu sobie wejsc? nie wiem jak to jest z biletami ale muzyki bym posluchal :D
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Irdan , wieczorki są płatne i najlepiej kupić bilet wstępu jak najwcześniej , posłuchać to możesz w holu pana Alberta grającego na pianinie . W poniedziałek możesz zajść na karaoke , pośpiewać i posłuchać innych (bezpłatnie) :) .
irdan
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

No to w takim razie trzeba bedzie kupic bilet :D bo co to robic w sobote po przyjezdzie :D a co do tego incognito to nie mam zamiaru sie ukrywac :D
ODPOWIEDZ