test

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: test

Post autor: forumowicz »

Max pisze: 09 kwie 2018 15:10Nie zaiskrzyło!
u mnie nie :P z kurwacjuszkami sie nie zadaję :P
forumowicz

Sloneczko pisze: 09 kwie 2018 14:31 O co? Myślę, ze kobiecisko było zbyt nachalne.
Ty dałeś jej do zrozumienia, ze takich pań nie lubisz a ona ...no cóz....
.....może się obraziła, może urażona duma jej została ?
Nigdy nic nie wiadomo co w kobiecie "siedzi" :P
nie jestem desperatem , zatem nachalnych nie trawie :evil:
kobieta powinna się szanować - i takie szanuję :D
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

No , to z innej beczki. Co powiecie o panach , tych co to niby biedny wdowiec albo rozwodnik, wybiera przebiera jak w ulęgałkach bo wydaje mu się ze kasanowa . Oczywiście ślepka mu chodzą za wysokim peselkiem , tylko biedaczysko zapomniało zainwestować w Tiki taki a i kolor skarpetek nie dopasowany , już nie wspomnę że do obuwia typu sandał papieski . A co on nie jest , jaki to szarmancki podsuwając krzesło do stolika wraz z zdobyta ofiarą aż oczy na wierzch wychodzą (Chyba żeby nie uciekła) Na drugi dzień opowiadając jakie miał branie i jak spędził noc :shock: (ukrywając się ) :lol: Tylko nie wiem na co Oni wydają te 2, czy 3 tysiaki .Pracuję z samymi facetami i chwilami pękam ze śmiechu (po cichu) jak słyszę te przechwałki a 99 % z nich to w większości fani pilota i puchy piwa.Czy tylko w sanatorium są takie osoby :?: NIE :!: Są w codziennym życiu . Różnica polega na tym że tam jest grupa ludzi z którą czy chcemy czy nie w pewien sposób się integrujemy. Pisząc w ten sposób robimy z uzdrowisk burdele . Pracowałam w takich ośrodkach i naprawdę są to incydenty . Tak jak wszędzie .
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: +alicja+ »

tylko biedaczysko zapomniało zainwestować w Tiki taki a i kolor skarpetek nie dopasowany , już nie wspomnę że do obuwia typu sandał papieski .
Pracuję z samymi facetami i chwilami pękam ze śmiechu (po cichu) jak słyszę te przechwałki a 99 % z nich to w większości fani pilota i puchy piwa.
:lol: :lol: :lol:
Ela pojechała, ale tak to wygląda :lol: zaobserwowane i sprawdzone :lol: :twisted:

i te aspiracje :lol: panowie, popatrzcie czasem w lustro :lol:
Serenada
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lut 2018 16:09

Post autor: Serenada »

To nie posty tu tworzą taką opinię o sanatoriach tylko naoczni świadkowie ktorych rzesza nie wie nawet o istnieniu tego forum.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

test sanatoryjny..

Post autor: jacky6 »

Serenada pisze: 09 kwie 2018 22:45 ...świadkowie ktorych rzesza nie wie nawet o istnieniu tego forum.

zazwyczaj "dowiadują" się o istnieniu forum tuż przed wyjazdem...

:mrgreen: To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi... :ugeek:

forumowicz

Mam duże lustro,i się zastanawiam co one we mnie widzą?
Serenada
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lut 2018 16:09

Re: test sanatoryjny..

Post autor: Serenada »

jacky6 pisze: 09 kwie 2018 23:44
Serenada pisze: 09 kwie 2018 22:45 ...świadkowie ktorych rzesza nie wie nawet o istnieniu tego forum.

zazwyczaj "dowiadują" się o istnieniu forum tuż przed wyjazdem...

:mrgreen: To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi... :ugeek:

Być może że dowiadują się. Nie każdy jednak ma możliwość tu wejść z racji sędziwego wieku lub braku umiejętności i sprzętu.Bacznie jednak obserwują. :shock:
Swoją drogą ciekawa jestem jaka jest tu średnia wieku?
forumowicz

Jak to jaka :shock: ?? Wszyscy mają po 30 lat :lol:
forumowicz

Wstydzić się swojego wieku,bez sensu,ja mam 59 lat
ODPOWIEDZ