Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Selene
Z pewnością nie mieszczę się we wszystkich Twoich kryteriach.
Jestem całkiem zwyczajna, normalna, ale cieszę się, że czasem to wystarczy by dla Kogoś stać się kimś wyjątkowym
Wpis obu Pań przekonuje po raz kolejny że najwięcej recenzji na temat kobiet wydają....kobiety - następna lektura do poczytania, jest tego coraz więcej i coraz ciekawsze, tak jak przewidywałem
Andrzeju
Wiem jaka jestem i określenie mnie mianem "dama" nie jest mi potrzebne, by czuć się bardziej wartościowym człowiekiem
A jaka jestem Hmmmm......
Okazuje się, że określenie dama tak jak dżentelmen może mieć znaczenie pejoratywne .
Może jest tak jak czasem określenie PIERWSZA DAMA jest bardziej nazwą honorową,.. z urzędu...
a nie z wizerunku ...