Krynica Górska Sanatorium BESKID

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ado1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2013 11:38

Re: Krynica Górska Sanatorium BESKID

Post autor: ado1 »

...juz w niedziele??? tak wczesnie?...ja nie dam rady...wyjade chyba 9 kwietnia ale wczesnie rano......
ado1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2013 11:38

Post autor: ado1 »

....mam mala treme przed tym wszystkim,tym bardziej ze to moje pierwsze w zyciu tego typu " leczenie"
martula13
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2013 09:40
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: martula13 »

Witaj Bożenko2
jestem już w Krynicy, opinię moją wstępną wysłałam, vide: tematyka opinie o sanatoriach. Pogoda cudna, śnieg, słońce, widoki wspaniałe. Pokój mam z przydziału, dwuosobowy, łóżka- miękkie materace z nakładkami.W pokoju nawet jest lodóweczka zabudowana. Kartę z zabiegami (wczoraj miałam wizytę u lekarza) przyniesie pani pielęgniarka dzisiaj.Poczytam jakie mi zapisali no i od jutra będę się rehabilitować. Dzisiaj dużo spacerów, Dom Zdrojowy, Nepomucen,
Mickiewicz, koncert. Duzo wrażeń, chociaż to nie pierwszy mój pobyt w Krynicy.
..."Serce roście patrząc na te czasy!
Mało przed tym gołe były lasy,
Śnieg na ziemi wysszej łokcia leżał,
A po rzekach wóz nacięższy zbieżał....."
tyle na dzisiaj, wkrótce dalsze info
pzdr
Bozena2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2012 08:07

Post autor: Bozena2 »

witaj Martula
Fajnie, że napisałaś. Wygląda na to, że nie jest extra, ale i tragicznie też nie. Łóżka rzeczywiście takie niewygodne (miekkie)? Ciekawa jestem czy jesteś zadowolona z zabiegów i wyżywienia. Doba od 13-tej, czyli wcześniejszy przyjazd niewskazany, czy możliewe jest zakwaterowanie przed 13. Czy rezerwacje telefoniczne moż. Chciałabym pokój z osobą niepalącą. Może jakieś sugiestie, co do fajnego pokoju z pięknym widokiem.
pozdrawiam i życzę super pobytu pod każydm wzgledem.Bożena :)
lewis21
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2013 13:41

Post autor: lewis21 »

podzielam te opinie nie jest extra ale tragicznie tez nie, łóżka miekkie niestety
martula13
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Bożenko, zakwaterowanie może być przed 13-tą, rezerwacja telefoniczna mnie bynajmniej się nie powiodła, pani zawsze mówiła, że nie ma rezerwacji.Jeśli idzie o osoby niepalące w pokoju, nie masz wyboru, zależy jak trafisz, zasada taka, że nie pali się w pokojach ani na holu.Trzeba wychodzić na zewnątrz.Ponoć na 4p. łazienki są mozliwe, przynajmniej z brodzikiem, gdzie woda nie leje się na całą łazienkę. :) Wyżywienie jak dla mnie spoko, rzeczywiście porcje niewielkie, dla mnie jedzonko nie takie ważne, można dokarmić się w płynie. :lol: cdn......pzdr
martula13
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

lewis21 jesteśmy na tym samym turnusie, jak myślisz, wiemy kto jest kto :?: czy nie koniecznie :?: :lol: :lol:
fuxima
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2013 13:23

Post autor: fuxima »

Witam jadę z Częstochowy do Krynicy Zdrój do sanatorium Beskid 28.05 2013 mam wolne miejsce w samochodzie Zapraszam do kontaktu najchętniej osoby nie palące tel 665757040
fuxima
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2013 13:23

Post autor: fuxima »

Bozena2 pisze:Witam. Wyjeżdżam 28 maja 2013 do Krynicy, san. "Beski". Jeśli ktoś był w tym sanatorium, proszę o wpis, jak tam jest. wprawdzie tak się cieszę, że to Krynica, że chyba nic nie jest mnie w stanie odstraszyć, ale wiedzieć chciałabym. A może ktoś też tam jedzie w tym terminie. pozdrawiam wszystkich nie mogących sie doczekać wyjazdu i nie tylko.
Witaj ja również jadę 28 maja do Beskidu . więc na pewno się spotkamy. Jestem osobą nie palącą pozdrawiam Jadwiga
Bozena2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2012 08:07

Post autor: Bozena2 »

witaj Fuxima. Fajnie, że następna osoba jadąca 28 maja do Krynicy jest na forum. Niestety trochę mamy nie po drodze, bo chętnie bym się z Toba zabrała. Z moich okolic chyba mało osób jeździ do Krynicy.pozdrawiam
ODPOWIEDZ