Krynica Górska Sanatorium BESKID
Re: Krynica Górska Sanatorium BESKID
-
martula13
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 06 mar 2013 09:40
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 3
jestem już w Krynicy, opinię moją wstępną wysłałam, vide: tematyka opinie o sanatoriach. Pogoda cudna, śnieg, słońce, widoki wspaniałe. Pokój mam z przydziału, dwuosobowy, łóżka- miękkie materace z nakładkami.W pokoju nawet jest lodóweczka zabudowana. Kartę z zabiegami (wczoraj miałam wizytę u lekarza) przyniesie pani pielęgniarka dzisiaj.Poczytam jakie mi zapisali no i od jutra będę się rehabilitować. Dzisiaj dużo spacerów, Dom Zdrojowy, Nepomucen,
Mickiewicz, koncert. Duzo wrażeń, chociaż to nie pierwszy mój pobyt w Krynicy.
..."Serce roście patrząc na te czasy!
Mało przed tym gołe były lasy,
Śnieg na ziemi wysszej łokcia leżał,
A po rzekach wóz nacięższy zbieżał....."
tyle na dzisiaj, wkrótce dalsze info
pzdr
Fajnie, że napisałaś. Wygląda na to, że nie jest extra, ale i tragicznie też nie. Łóżka rzeczywiście takie niewygodne (miekkie)? Ciekawa jestem czy jesteś zadowolona z zabiegów i wyżywienia. Doba od 13-tej, czyli wcześniejszy przyjazd niewskazany, czy możliewe jest zakwaterowanie przed 13. Czy rezerwacje telefoniczne moż. Chciałabym pokój z osobą niepalącą. Może jakieś sugiestie, co do fajnego pokoju z pięknym widokiem.
pozdrawiam i życzę super pobytu pod każydm wzgledem.Bożena
-
martula13
- Pomocny Kuracjusz

-
martula13
- Pomocny Kuracjusz

Witaj ja również jadę 28 maja do Beskidu . więc na pewno się spotkamy. Jestem osobą nie palącą pozdrawiam JadwigaBozena2 pisze:Witam. Wyjeżdżam 28 maja 2013 do Krynicy, san. "Beski". Jeśli ktoś był w tym sanatorium, proszę o wpis, jak tam jest. wprawdzie tak się cieszę, że to Krynica, że chyba nic nie jest mnie w stanie odstraszyć, ale wiedzieć chciałabym. A może ktoś też tam jedzie w tym terminie. pozdrawiam wszystkich nie mogących sie doczekać wyjazdu i nie tylko.